2009. augusztus 28., péntek

Szkreppesített szobám

Már többször megígértem, hogy megmutatom, én hogyan tárolom a scrap cuccaimat. Sajnos nincs külön szobám erre a célra (majd a saját házamban :)), de igyekszem minél jobban elrendezni a dolgaimat a szobámban. A fő cél, hogy mindent megtaláljak, és lehetőleg alkotás közben kézközelben legyenek.
A szobám tetőtéri, így van ferde fala. Egy korábbi bejegyzésben már megmutattam a "lomosomat", ami az egyik ferde falnál a szekrény mögött van. Mivel már annyi scrap cuccom van, hogy a közeli fiókokba, polcokba nem fér, kitaláltam, hogy beszerzek egy gurulós konténert, amibe a cuccaim egy részét pakolom. Ez azért jó, mert ha éppen nem alkotok, be lehet gurítani a szekrény mögé (és így a szobámban is el lehet férni :)), ha viszont épp munkában vagyok, akkor csak magam mellé gurítom, és kezdődhet is az alkotás. Persze ebbe sem férek bele, de az asztalom fiókjaival és a szekrényem egy kétajtós részével együtt, már nagyjából rendben van.
Persze még van pár tervem, amivel lehetne javítani a "rendszeren". Például tervezek beszerezni egy olyan papírtartót, amiben fakkok vannak, így a papírokat is jobban tudnám rendszerezni és jobban átláthatóak lennének.
Hoztam pár videót. Nem túl jó minőségűek, de talán ki lehet venni, ami fontos. Ha esetleg valamire még kíváncsiak vagytok, nem látható, hogy pontosan mi is van például az egyik dobozban, akkor nyugodtan kérdezzetek! Válaszolok is. :D
Ez a gurulós konténerem, benne sok fincsiséggel (pl. az új Tim Holtzos pecséttartóm): =)

Ez a szekrényem és külön a scrap cuccokkal telepakolt részt:




Ez pedig az asztalom és a 3 fiók külön:


A szobám fontos "kelléke" Mázli, a cirmos (na jó, csak napi kb. 6-8 órán át). :) A videón is látható, hogy kicsit féltékenykedett a fényképezőre, amivel helyette foglalkoztam. :) De utána egy jó nagy dögönyözéssel kiengeszteltem. ;)


Remélem tudtam adni pár hasznos ötletet!
Köszi, hogy beugrottál! További szép napot!

6 kedves megjegyzés

Linsey írta...

Köszi, jó volt nézegetni:)Nagyon klasszak a cuccok, Mázlinak külön puszi!:))

Pillangó csoport írta...

Hihihi:)Jó volt megnézni.És rájöttem,hogy nem csak én vagyok elvakult "majd valamire jó lesz papír" gyűjtögető.Átláthatatlan halmazban nekem is azok cipősdobozban vannak...Erre nincs valakinek valami jó tippje?:P
Masni

ScrapMona írta...

Húú, micsoda cuccok. Mennyi gyönyörűséged van. Nekem adtál ötleteket, köszi. Ja, és tetszik, hogy mindenen rajta van a neved.

Atyus írta...

A nevem a tábor miatt van a cuccaimon. Alkotás közben mindig mindent össze-vissza hagyok, így gondoltam megelőzöm a bajt és felcímkéztem mindent. Nem is hagytam el semmit. :)

Dikó írta...

Atyus! nagyon klassz volt nézni a videókat. Rengeteg jó cuccod van. Ha nekem is ennyi lehetne. De én még csak most kezdtem. Na és a cicus csúcs. Lehetne az én Narkóm testvére.

Christine írta...

En csak tatom a szamat. Tudod tobb scrap cuccod van mint az arusnak akihez vasarolni jarok. :-)) Koszi hogy megmutattad!