2009. augusztus 13., csütörtök

Anyukám

Elkészültem egy új oldallal. Az anyák napi készletet használtam fel. Szinte minden abból van.Anyu Erika, szóval hamarosan névnapja lesz. Majd akkor fogom megmutatni neki. Remélem örülni fog neki. Íme:
Felhasznált anyagok/Supplies:
Bazzil karton/Bazzil cardstock
BoBunny Beau Jardin Harvest papír/ BoBunny Beau Jardin Harvest paper
Magenta Paisley papír/Magenta Paisley paper

BoBunny selyemvirágok/BoBunny flowers
Prima virágok/Prima flowers
miltonkapcsok/brads: Lasting Impressions

Tim Holtz grungeboard: element swirls
kenderzsineg/string
Cosmic Shimmer Mist: lava red, golden fish, mango blaze

Fancy Pants pecsételők/Fancy Pants clear stamps
Colorbox folyékony kréta/Colorbox chalk ink


4 képet választottam anyuról, régről. Na jó, nem annyira régről. :) Volt több változat, de végül ezek mellett döntöttem, mert olyan szépen (nagyjából) egy irányba néz a képeken. Háttérnek a kétoldalas BoBunny papírt választottam. Nagyon tetszik a mintája, nem mertem belevagdosni. A fotókat és a címet a terrakotta(?) kartonon helyeztem el. Tök jó, hogy a felirat kivágásával nem nekem kellett bajlódni. :) A karton bal felső sarkába Fancy Pants sarokpecsételővel pecsételtem, a karton színénél kicsit sötétebb tintával. Így olyan visszafogott. Minden kép alá dugtam egy kis címkét, amit lyukasztottam a Woodware tages lyukasztómmal. Ezekre ráírtam az évszámokat, amikor a fotók készültek. Mindegyikre tettem egy apró Prima virágot és a készlet miltonkapcsát. Az egész terrakotta kartont 3D-s ragasztóval ragasztottam az alapkartonra és tettem még alá egy Fiskars lyukasztóval a Magenta Paisley papírból lyukasztott szegélyt és egy nagy virágot úgy, hogy kicsit kilógjon. Ez egy 100Ft-os boltból szerzett művirág egy rétege. Eredetileg rózsaszín volt, de az nem illett ide. 3 féle Cosmic Shimmer Misttel addig spriccoltam, még ilyen színe nem lett. :) Így kicsit csillámos is. A nagy szív Tim Holtz féle grungeboard. Dekupázsoltam rá egy fehér papírt, amire előzőleg Fancy Pants írásos bélyegzővel pecsételtem. Ez a végeredményen nem nagyon látszik. :) Amikor megszáradt, megcsiszoltam. Így az eredetileg domború indákról lejött a lakk. Aztán folyékony krétával rámentem (a széleken is), végül letöröltem. Mivel a lakkot nem fogja be a vízbázisú folyékony kréta, arról szinte teljesen le lehetett törölni, így szépen kijött az indás minta. A szívet végül a készlethez tartozó virággal és kenderzsineggel díszítettem. A papírra rálógó részét folyékony ragasztóval, a lelógókat 3D-s ragasztóval ragasztottam fel. A cím mellett is a készletben lévő selyemvirágokat használtam.
Nem szerettem volna túldíszíteni az oldalt, mert az nem anyukám stílusa. Valami nőieset akartam, amiről átérezhető a szeretet és a hála, amit iránta érzek. Azt már ti tudjátok megmondani, hogy mennyire sikerült. Remélem, értékelni fogja!
Részletfotók:
Köszi, hogy benéztél! Szép estét!

2 kedves megjegyzés

ilgya írta...

Teljesen ellesz tőle ájulva....amúgy én is...

Hámos Beáta (betsie) írta...

Gyönyörű az oldalad, itt is megcsodáltam. Kukkants be hozzám egy könyves játékért, ha van kedved! :)