2010. április 29., csütörtök

Új infók!


Hát először is előre elnézést kérek, mert a következő hetekben nem lesz olyan sűrűn új bejegyzésem, mint mostanában volt. Az ok egyszerű, most a sulira jobban kell koncetrálnom, így kevesebb időm jut másra, sajnos. :(
De persze a kreativitás meg az ihlet nem olyan dolog, amit el tudok nyomni, szóval biztos alkotok majd a zh-k, vizsgák között is, csak lehet nem lesz időm feltenni ide, vagy csak ritkábban, mint eddig.
Természetesen a hathetes kihívást nem fogom elhanyagolni, mégis csak én lennék a házigazda, vagy mi a szösz. xD
De mielőtt erről írnék pár sort, szeretném felhívni a figyelmedet a holnapi scrapchatre a scrap.hu-n. Veka fogja vezetni, és egy szuper ajándékdobozt fogunk készíteni az irányítása alatt. Veka nagyon ért a dobozokhoz :), szóval nem kérdéses, hogy szuperül fognak sikerülni a dobozkáink. Ráadásul a vasárnapi anyák napjára is remek ajándékot készíthetsz, ha eddig nem volt időd. :DNa és ne felejtsd el azt sem, hogy május 1. a Nemzetközi Scrapbook Nap. Hogyan is ünnepelhetnénk meg ezt egy közös alkotásnál méltóbb módon? Segítek: sehogy! :D Szóval gyere te is, ha alkotni nem is tudsz, akarsz, legalább dumcsizunk egy jót! ;)
Visszatérve a kihíváshoz...megint csütörtök van, indul egy újabb hét. Ezúttal azonban a következő két hét feladatival bővítettem a cikket. Úgy gondoltam, kicsit még izgalmasabbá teszem az egészet, ezért jövőhét pénteken, május 7-én este tartok egy scrapchatet, amin elkészítünk egy oldalpárt. :D Érdekes lesz nekem is, most először fogok chates alkotást vezetni. Remélem, tetszeni fog a résztvevőknek! Bővebb infót a kihívásról szóló cikkben és a fórumon találsz. Egyébként a két chat majdhogynem körülöleli a Nemzetközi és a Magyar Scrapbook Napot, mert utóbbi május 9-én van. Szóval gyere és alkossunk együtt!
A chaten elkészítendő oldalpár az én listámon a 3. dolog, ezért azt most nem mutatom meg, így lesz izgi a chat! :D Majd utána ide is felteszem. Addig is itt a 4. (2-es sorszámú) dologról szóló oldalpárom:



Remélem, tetszik! Bízom benne, hogy találkozunk valamelyik chaten!
Köszi, hogy benéztél! További szép napot!

4 kedves megjegyzés

Viki írta...

Atyus,csak én nem látom a kihívás cikket? Azt írja, ha rámegyek a linkre, hogy a kért anyag nem elérhető. Help,pls! :)

Atyus írta...

Nem volt jó a link.:$ Javítottam. Köszi, hogy szóltál!

mronika írta...

Nagyon Atyusos album. Imádom. Szemet gyönyörködtető!! Sajnáltam, hogy nem tudtam belevágni ... (Milyen betűtípus a kommentek és a feliratok? Nagyon tetszenek!)

Atyus írta...

Köszönöm!:)
Most mondjam, hogy sajnálhatod is? :P A tegnapi (ma hajnali)chat nagyon szuperül sikerült! Hamarosan írok bejegyzést is róla.:D
A betűtípus: JaneAusten.
A kihívás végén egyébként minden hozzávalót fel fogok tenni ide, ahogy szoktam. Lusta voltam hetente listát csinálni. :)