2010. április 15., csütörtök

Még egy díj és egy játék! :D

Jó tudni, hogy a díjak nem fogynak el. :)
Vampire Nóri ismét meglepett eggyel. :) Bár már köszönetet mondtam Neki, még egy nem árthat: Köszönöm szépen! :DNagyon jó tudni, hogy Nóri a rövid ismeretségünk ellenére a barátjának tekint! :) (Már ezt is kitárgyaltuk tegnap. :D) Azt hiszem, ez kölcsönös! Szóval a végére már biztosan van egy nevem. :D

Szabályok:
1. Tedd be a logót a blogodba!
2. Nevezd, meg akitől kaptad!
3. Add tovább 3, legfeljebb 5 emberkének!

És megint...
A díjat szeretettel továbbadom: Nórinak (mert megérdemli :)), Aby-nek (mert nagyon egy hullámhosszon vagyunk, az elejétől fogva), Alice-nek (aki sajnos mostanság nem sokat van internet közelben, és nagyon hiányzik ): ), Mónikának (mert nagyon kell a csapatba! :D) és az 5. helyet fenntartom mindenki másnak :P. Tényleg nagyon sokat jelent, hogy a barátaim vagytok, még ha csak virtuálisan is! Remélem, ideértik magukat azok, akikre gondoltam! Sokan vannak! :)


Itt a játék:
A játék menete:
1. Írd le, hogy ki adta tovább a logót, és linkeld őt.
Ezt is Nóritól kaptam, de egy másik blogjáról. Köszi! :)

2. Ajánlj röviden (max. 3 mondatban) 3 számodra kedves könyvet.

Stephenie Meyer - Twilight Saga
Ha még nem olvastad, meg kell tenned! :D Én nem vagyok nagy olvasós, de ezek a könyvek hihetetlenek, teljesen belezúgtam. :D Scrappes körökben nagyon is terjed, vigyázat! :P

Dan Brown - A megtévesztés foka
Ez a kedvencem a Dan Brown könyvek közül. Iszonyú izgalmas, és nem is sejtettem, mi fog kiderülni a végén!

F.H. Burnett - A titkos kert
Nagyon régen olvastam először. Azt hiszem, ez volt az első könyv, ami igazán tetszett. :) Gyönyörű történet, és érdemes időnként újraolvasni, mert mindig mást nyújt!

3. Add tovább minimum 1, legfeljebb 3 embernek, és figyeld, ki mit ajánl – talán így találsz magadnak újabb kedvenceket.
Továbbadom Linsey-nek, Tinának és Szilvinek.


Rögtön jövök a következő bejegyzéssel! Tudjátok, eltelt egy hét a minialbum kihívásból. Jön az első oldalpár az albumomból! :)

1 kedves megjegyzés

Tina írta...

Köszönöm szépen!:-) (Még az előzővel is tartozom...)