2010. április 18., vasárnap

Kaptam még egyet! :)

Lassan kezdem azt érezni, hogy nem is érdemlem meg ezt a sok díjat, amivel elhalmoztok. Az utóbbi időben alig volt más jellegű bejegyzésem. :S De igyekszem tenni ez ellen. Remélhetőleg, hamarosan jövök egy oldallal.
Addig is köszönöm a díjat Henciinek! Jó tudni, hogy a Twilightos közösség is befogadott. :) Hiszen mostanában a scrap mellett a Twilight Saga is fontos szerepet tölt be nálam. :D Köszi, hogy menőnek tartasz! :)

Szabályok:
1. Tedd ki a blogodra!
2. Írd ki a nevét annak, akitől kaptad!
3. Írd le ki az a 6-7 ember, akinek tovább küldöd!
4. Válaszolj az alábbi kérdésekre: Mi/Melyik a kedvenc...
- Piád?
- Kajád?
- Állatod?
- Színed?
- Édességed?
- Zene stílusod?
- Énekesed?
- Énekesnőd?
- Színészed?
- Színésznőd?
- Együttesed?
- Blogod?

A kérdések nagy részét megválaszoltam ebben a posztomban.
A kedvenc állataim közé a macska és a kutya mellett, a delfint és a lovat is fel kell sorolnom. Remélem, egyszer megsimizhetek egy delfint! Biztosan csodálatos érzés.
Kedvenc édességem nincs. Nem túlzottan vagyok édesszájú, de azért nem szoktam tiltakozni a sütik ellen, ha úgy adódik. :D Nagyon szeretem a fekete-erdő és a lúdláb tortát, a zserbót, a holland tortát (aprósütemény), az almás krémest, és általában minden túrós-habos könnyű tortát. Sajnos mostanában nem sok időm van sütögetni, főzőcskézni :(, pedig nagyon szeretek.
Kedvenc zenei stílusom a rock. De szinte minden műfajban van olyan, ami tetszik!
Kedvenc blogom jelenleg: Alice23 és Aby blogjai, de emellett minden jobb oldalon szereplő blogot nagyon szeretek. Épp ezért szerepelnek itt. :)

Remélem, nem sértődtök meg, de ezt most nem adom tovább. Nem azért, mert irigy vagyok :) :P, hanem mert az elmúlt napokban rengeteg díjat posztoltam és adtam tovább. Úgy gondolom, egyszer ti is megunjátok. És nincs is értelme az egésznek, ha ész nélkül körbeküldözgetjük. Mindenesetre köszönöm, hogy látogattok! Nagyon sokat jelent nekem! Nem győzöm eleget mondani.

Jó éjt mindenkinek! Puszó

2 kedves megjegyzés

Timi írta...

és még nincs vége...

Gyere nézz szét nálam is! :-)))
http://tittyscrap.blogspot.com/2010/04/dijak.html

Tittina írta...

Tudom, hogy mar mastol is megkaptad, de en is Neked szanom az egyik voksomat.
http://tittinapocska.blogspot.com/2010/04/es-meg-egy.html