2010. április 21., szerda

Anna és Bence

Először is szeretném megköszönni Tittynek és Tittinának, hogy tőlük is megkaptam a Született tehetség díjat! Annyira jól esik, hogy mostanában ennyien gondoltok rám a díjazások alkalmával. Nem is tudom, megérdemlem-e? Mindenesetre rengeteget jelent! Köszönöm Nektek!

Már régebben készítettem ezt az oldalt, de csak most jutottam odáig, hogy feltöltöm. Annának csináltam, mondhatjuk, hogy ajándék a diplomaosztójára. De igazából tudott róla, szóval nem érte nagy meglepetés. :)
Az oldal elkészítése során használtam a CreatiWitches - Piros csomagját. A szívecskés szalag, a négyzet alakú pecsét és a miltonkapocs is ebből van.
Felhasznált anyagok/Supplies:
Bazzil karton/Bazzil cardstock
mintás papírok/patterned papers: Basic Grey, Adornit, Rayher
KI Memories csipkekarton/KI Memories lace cardstock
Tim Holtz Grungeboard: Mixed minis
milton, szalag, pecsét/brad, ribbon, stamp: CreatiWitches - Piros csomag

Cosmic Shimmer Mister: Blue lagoon
tinta/ink: Stazon - Worn lipstick

gomb/button

Alapnak gyöngyházfényű fehér Bazzil kartont használtam. Erre Heidi Swapp pillangó formájú maszkokat felhasználva fújtam kék mistet. Szerintem gyönyörű színe van, és még csillog is! :D Még tavalyi tábori szerzemény a maszkokkal együtt. ;)
Az oldalon csíkos BG papír kivételével minden papír SBK készletek (Valentin, Ezeregy éj, a tavalyi tábor vintage készlete) maradéka. Illetve az indákat egy Rayher papírból vágtam ki. A fotó alá fehér kartonból alátétet tettem. Ugyanabból a papírból lyukasztottam egy 3"-es csipkés kört, amire a Creatiwitches pecsételővel pecsételtem. A virágok saját készítésűek. A kéket ez alapján a leírás alapján készítettem, a közepén CreatiWitches miltont szúrtam át. A másikat a Creatiwitshes szívecskés szalagjából csináltam, úgy hogy a gomb alatti résznél a szélét tű és cérna segítségével "összehúztam" (bocsi, de nem ismerem a szakszavakat :)), és kört formáltam belőle. Az indát kézzel vágtam ki, olló és művészkés segítségével.
A címet tintával színezett grungeboard betűkből raktam ki, az '&' jelet, pedig megrajzoltam és kivágtam az egyik mintás papírból. Lyukasztottam még pár pillangót is az oldalra. A piros papírból direkt úgy lyukasztottam a lepkéket, hogy a 'Love', 'You' és 'So' szavak legyenek a közepükön. Ezek alá szintén a Valentin készletből őrizgetett szíves csipkekartonból vágtam ki egy-egy szívet. Most már egyetlen ép szív sem maradt belőle. Még jó, hogy az ilyen darabkákat is megőrzöm. :) Általában beigazolódik, hogy jó valamire később. Nem pocsékolunk! :D
Részletfotók:

Anna már ki is rakta a szobájában a falra, szóval azt hiszem, tényleg tetszik neki! :D Ennek nagyon örülök!

Remélem, Neked is elnyerte a tetszésed!
Köszi, hogy benéztél! Szép estét!


I made this LO to my friend, Anna as a gift. She and her boyfriend are in the photo on our graduation. I used self-made flowers, masks and mist, hand-cutted swirls, and so on. :) I really enjoyed making this page. I hope you love it too! TFL! Good evening!

1 kedves megjegyzés

Viki írta...

Nagyon tetszik a fotó és a környezet, amit varázsoltál köré!
A virágok is nagyon jól sikerültek!
:)