2009. július 28., kedd

Lazíts!

Egy újabb 30x30-as oldallal jöttem. A képek Gabica szülinapi buliján készültek. Nagyon sokan voltunk. A csoporttársakkal készült képeket szkreppeltem meg. Azért használtam fel 5 képet,mert nem tudtam egyet választani. :) Íme:
Felhasznált anyagok/Supplies:
Bazzil kartonok/Bazzil cardstocks
Three Bugs in a Rug papír/Three Bugs in a Rug paper
Basic Grey papír/Basic Grey paper
Cherry Arte papír/Ch
erry Arte paper
Prima virágok/Prima flowers
Tim Holtz grungeboard: Elements swirls
gombok/buttons
szegecs/eyelet: Rayher
Cosmic Shimmer Mister: golden mint, lava red, golden fish
Stazon tinta/Stazin ink: black cherry
Hero Arts pecsételőszett/Hero Arts clear stamp set: Bird and Butterflies

A piros háttért a fotón domináns piros miatt választottam. Mindenképpen valami nagyon színes, vidám oldalt szerettem volna. A buli a nagy zh időszak után, de még a vizsgaidőszak előtt volt. Ezért választottam ezt a címet.
Az alapkarton és a kék alátét, aminek a szélét krétáztam Bazzil. A mintás papír Three Bugs in a Rug. Mesitől szereztem a táborban. (Köszi!) A diszítő virágcsíkot egy BG papírból vágtam ki. Aztán díszítettem virágokkal és gombokkal. A piros-fehér miltonkapcsot Vekától kaptam a táborban, a smiley-s gombot Bertuska küldte nekünk a táborba. (Nyelvet én csináltam neki, így még viccesebb.) Köszi mindkettőtöknek! A kivágott virágok a hercegnős készlet egyik papírjából vannak. Én sajnos ezt a készletet nem rendeltem meg, de Évával üzleteltünk a táborban és így nekem is lett. Itt is köszi! Lassan kapnom kéne valami díjat, annyit köszöngetek itt. :D
A virágok Primák. A bal alsó rózsaszín virágra Hero Arts pecsételővel pecsételtem. A 2 csillag Tim Holtz-os grungeboard a tábori készletből, Cosmic Shimmer Misterrel színezve (golden mint, lava red). A narancssárga és a közepében lévő zöld virágot is Cosmic Shimmer Misterrel színeztem. A zöld ugyanaz a szín, a narancssárga golden fish. Ettől olyan "kellemesen" csillogósak lettek a grungeboardok és a virágok is. :) A címet gombokból raktam ki. Úgy gondoltam ez még játékosabbáteszi az oldalt.
Remélem tetszik!
Részletfotók:
Köszönöm, hogy benéztél! Szép hetet!


1 kedves megjegyzés

Vera írta...

Naggyon jó lett, annyira vidám! Szinte átéreztem újra milyen is végre eldobni a könyveket! :D (és szivi)