2010. április 12., hétfő

Még kettő :)

Nem tudom, mi van a levegőben, de a napokban kaptam még két díjat. :D Az oldalsávon pedig csak gyűlnek. :D Köszönöm, hogy gondoltatok rám, hihetetlenül jól esik! :)
Az elsőt Zs'Arttól, Honeytól, Tittytől és Tittinától kaptam. Született tehetség? Én? Hát nagyon megtisztelő, hogy annak tartotok. :) Meg is hatódtam kicsit... Köszönöm Nektek!
Szabályok:
1. Ha valaki adja, én elfogadom, ellenvetés nélkül. :)
2. A logót kirakom a blogomba.
3. A szabályzatot kirakom a blogomba.
4. Megnevezek hat másik blogot, akiknek átadom a címet.
5. Kitöltöm a tesztet, és kirakom a blogomba.
Név: Anita
Becenév: Atyus, az otthoniaknak néha Ancsa
Lakhely: Debrecen
Születési hely: Debrecen
Magasság: 172 cm
Névnap: június 2.
Foglalkozás: Egyelőre tanuló. :)
Testvérek: van egy öcsém, Zsoca
Anyanyelv: magyar
Beszélt nyelvek: van egy angol nyelvvizsgám, de már régóta alig használom sajna. Hallásom és érzékem nincs a nyelvekhez, de írva sok mindent megértek. :D Lassan muszáj lesz ráfeküdnöm erre is, és legalább a nyelvvizsga szintig visszatornászni magam. Tanultam németet gimiben, de mintha nem is lett volna...
Gyűjtemény: Scrapcuccok minden mennyiségben :D, de úgy általában mindent megtartok, amiben látok fantáziát. Régebben gyűjtöttem szalvétákat, bélyegem is van néhány, meg képeslapom és naptáram is. Meg is vannak még, de már jó ideje nem gyarapodtak. Ruhák, cipők terén nem vagyok ennyire buzgó, szívesebben vásárolok kreatív boltban. :D De ékszerem elég sok van, hogy passzoljon minden cuccomhoz, ha úgy adódik. :)
Kedvencek:
Házi kedvencek: Ronda, a 9 éves magyar vizsla. Macskák száma változó, most épp kettő van: Mázli és Misu. Mázlit már ismerhetitek az oldalaimról, ő a házba is bejáratos. Misu csak néha lóg be. Ő még kicsi, egy éves sincs.
Kedvenc hely: Mindenképpen tengerpart. :) Ha választani kell, görög.
A kövi díjhoz fel fogok sorolni még egy csomó kedvencet, szóval ezt most itt lezárom.
Cipőméret: Régebben 39-40. Mostanában mindig 39. A lábam ment össze, vagy a cipőket csinálják nagyobbra? xD
Iskola: Általánosból kettő: József Attila és Hunyadi János. Utóbbi sportszak (kézilabda). Középsuli: TÁG matek-info. Egyetem: DE-IK gazdinfo Bsc, jelenleg DE-IK gazdinfo Msc. Még tervben van egy Msc később, munka mellett. :)
Zsebpénz: Változó. :D Most épp szűkösebb a félév, mert nincs tanulmányi ösztöndíj, mert első félévben vagyok.
Álom:
Van jópár. :D (Megsúgom, hogy pár nap múlva olvashattok majd erről is itt nálam. :))

És mindig a legnehezebb, választani, hogy kinek adjam tovább. Annyian vagytok! De muszáj :S, szóval: Tina, Veka, Sabee, Szilvi, Linsey és Altalena.

Na ez ennyi volt! Remélem, kielégítőek voltak a válaszaim. :)

Itt a következő:
Ezt a díjat Vampire Nóritól és Henciitől kaptam. :) Nagyon megleptek vele. Twilightos körökből ez az első díjam. Köszönöm! Nagyon örülök neki! :D
Szabályok:
1. Tedd be a logót a blogodba!
2. Nevezd, meg akitől kaptad!
3. Válaszolj a kérdéseket!
4. Nevezz meg 6 bloggert (belinkelve) akinek továbbadod!
5. Értesítsd az érintetteket!

Kedvenc…

…íróm: Stephenie Meyer és Dan Brown.
…könyvem: Stephenie Meyer - Twilight Saga, Dan Brown - A megtévesztés foka, F.H. Burnett - A titkos kert
…ételem: bolognai spagetti (általában szeretem az olaszos ízeket), saját gyártmányú tésztasali, petrezselymes krumpli rántott halfilével
…italom: alkoholmentes: őszibaracklé, mentes Nestlé Aquarel és citromos fanta, alkoholos: BB Spumante Muskotály pezsgő, Martini pour Elle, Appleberry koktél, rövidből pedig tequila silver és Berentzen. (Mint valami rossz alkoholista :P, pedig ritkán iszok)
…színem: örök kedvenc a kék minden verzióban. Nagyon szeretem még a zöldet, lilát, barnát. Mióta scrapbookozok minden színért odavagyok. :D Kedvenc színkombinációim: kék-zöld-rózsaszín, kék-barna.
…énekesem: Justin Timberlake, James Morrison, Ákos (főként régebbi számok)
…énekesnőm: Pink, Rihanna (régebbi számok), Beyonce, Katy Perry, Madonna (újabbak), Leona Lewis, Taylor Swift, Nelly Furtado, Shakira, Ciara
…együttesem: Linkin Park (örök kedvenc már általános óta), Muse (nemrég ismertem meg őket a Twilight miatt, és nagyon tetszenek a számaik), Nickelback, Black Eyed Peas, The Veronicas, Sugababes, Tankcsapda
…DJ: egyértelműen David Guetta, minden számát imádom, főleg bulikban
…színészem:
férfiak:
Johnny Depp, Robert Pattinson :), Brad Pitt, Tom Hanks, Hugh Grant (régebben), Keanu Reeves, Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Heath Ledger ( :( R.I.P.)
nők: Charlize Theron, Sandra Bullock, Renée Zellweger, Cate Blanchett, Hilary Swank.
…mozi film: lásd itt :)
…sorozat: Doktor House, Született feleségek, Hősök, Szellemekkel suttogó, Médium, Bűbájos boszik. De már ezer éve nem néztem tévét és letölteni sem szoktam.
…dalom: Sok van, csak írok párat, ami hirtelen beugrik: Linkin Park - What I've done, In the end, Breaking the habit, stb. :), Muse - Supermassive Blackhole (a Twilight óta a csengőhangom :)), New Born, I belong to you, stb., James Morrison és Nelly Furtado - Broken Strings, Black Eyed Peas - I gotta feeling, Hey mama, Sugababes - Lost in you, About you now, The Veronicas - Untouched, Beyonce - Single ladies, David Guetta - One love, When love takes over, Love don't let me go, és még sorolhatnám :)
…hangszerem: talán gitár és zongora
…hónap: május, december
…nap: péntek
…sport: úszás, kézilabda, vízilabda
…bloggerem: lásd jobb oldali oldalsávban alul :D
…kommentelőm: Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki komizik itt is vagy más közösségi portálon. Jól esnek a kedves szavak, és jó tudni, hogy tetszik, amit alkottam. :)
…kedvenc idézet: Nincs egyetlen kedvenc. Nem fárasztalak oldalakon keresztül, már így is sok volt belőlem. :)

Megint a legnehezebb rész. :S A díjat továbbadom nekik: Mörjike, Noémi, Izzie, Viki, Janka, Mesi.

Nagyon szeretem a blogjaikat, szívesen járok mind a 12-re (meg még jó sokra). :) Köszönöm, hogy ti is látogattok, rengeteget jelent ez nekem!


Ez volt a két díj. Szeretném még felhívni a figyelmedet a scrap táborra. Már csak jó 2 napig lehet jelentkezni! Biztosan nagyon szuper lesz, mint a tavalyi! :D Hihetetlen élményekkel gazdagodunk, és rengeteget lehet fejlődni, nem is beszélve arról, hogy végre nem csak virtuálisan találkozhatunk! :D Gyere el te is!

Ja és még valami. Szeretném megköszönni itt is minden kedves szkreptársamnak, aki részt vesz a hathetes minialbum kihívásomon. Sosem gondoltam volna, hogy ennyien (jelen állás szerint 31-en) fogtok rá jelentkezni. Annyira pörgök most az egész miatt! Köszönöm a lelkesedéseteket! :D Egyébként még nem késő bekapcsolódni, ha szeretnél! ;) :D


Köszi, hogy olvasol! Remélem, nem unod még ezt a sok díjat, meg szövegelést rólam! :)
Gyere máskor is! Szép napot!

6 kedves megjegyzés

Unknown írta...

köszönöm Atyus a díjat, igazán megtisztelő :)

Vera írta...

Köszönöm szépen! Nagyon ari vagy, hogy gondoltál rám! :) (hogy van időd ezeket posztolni? :O )

Bíró Ágnes írta...

Atyus köszönöm a díjat! :) Kedves tőled! Amint lesz időm eleget is teszek a díj feltételeinek...hamarosan. :)

Atyus írta...

Az idő mindig kevés, általában az alvásból spórolok. Most épp lyukasom van, csoptársamnál vagyok.
De a bejegyzés nagy részét már hajnalban megírtam. :)

Janka írta...

köszi, édes vagy :) igyekszem rá válaszolni, de most kicsit fáradt vagyok... (azt olvastam a mit gyűjtesz kérdéshez írt válaszodnál a scrapcuccok helyett, hogy struccok :D erről ennyit!)

altalena írta...

De jó volt olvasni rólad, köszönöm a díjat én is:)