2009. január 25., vasárnap

Mázli album

Dupla szülinapi buli után vagyok és ma még játszóház is volt. :) Szóval kicsit fáradt vagyok, de itt vagyok, hogy megosszam veletek a legújabb művemet.
Pár napja készült el az új minialbumom. A cicámról Mázliról szól. A scrap.hu Lime készletét használtam kiegészítve más szalaggal, Prima virágokkal, gombokkal miltonkapcsokkal.
Az albumban nagyon a fontos a szöveg, legalábbis annak szántam. Különlegessége talán az, hogy egyes szám első személybe íródott a szöveg, mintha a cicám mesélne.
Íme a képek:Ez a borító. A mázli szó Heidi Swapp chipboard betűkből van, a cica szöveget Hero Arts pecsételővel pecsételtem (Bird Branch), a lábnyomokat szintén pecsételtem Inkadinkado pecséttel. Az album alapot átfedtem a készlet lapjaival, hogy harmonizáljon a belső lapokkal. A cicát kézzel rajzoltam (kicsit nehezen ment a textúrás papírra, ezért kicsit fura lett :)).
A zárat gomb-madzag megoldással oldottam meg.
Ez az utolsó és az első oldal. Bocsi, hogy így kihajtva fotóztam le, de egyszerűbb volt. (Ha a szöveget olvassátok, akkor a jobb oldalival kezdjétek, és mikor a többi képen is elolvastátok a feliratokat, akkor térjetek vissza ennek a bal oldalára.) A bal oldalon használtam mintavágó ollót. A szöveget az egész albumba nyomtattam zölddel, és a címkék széleit krétáztam (Stazon Cactus Green). A virágok közepébe több helyen használtam strasszokat és Rayheres miltonkapcsokat.A harmadik és a negyedik oldal. Bal oldalon az alsó virág alsó rétegét lyukasztottam. A jobb oldalon használtam egy Fancy Pants sarok pecsétet.
Remélem tetszik! Nem arra koncentráltam, hogy nagyon sok technika legyen benne, inkább a szövegre és arra hogy olyan kis aranyos legyen. :)
Köszönöm, hogy benéztél, további szép napot!

4 kedves megjegyzés

szrjudit írta...

Nagyon kis aranyos lett, gratulálok!!! Imádom a cicákat!

Unknown írta...

Szerintem is aranyos lett! Ügyes vagy

Linsey írta...

Imádom ezt az albumot!:))

Mesi írta...

Jaj, miért nem láttam ezt eddig... IIIIIMÁDOOOOM! Annyira cica! Elolvastam és el vagyok ájulva tőle, minden mondatban Mizora ismerek, és nagyon szép lett az album a kevés technika ellenére is! Igazi jó kis emlék lesz!
Szeresd nagyon, igazi kis társ egy cica, én tudom!

Puszi: Macskabolond Mesi