2009. január 29., csütörtök

2008 szilvesztere

Az egyik kedvenc szilveszteri fotómat (már egy korábbi bejegyzésben megmutattam) szkreppeltem meg. Az elrendezést magamtól lifteltem, ha lehet egyáltalán ilyet :) Oldalt meg is találjátok a digi oldalaim között. Az az oldal már elég régen készült, de már akkor eldöntöttem, hogy valami hasonlót csinálok majd hagymányosban is, ha lesz hozzá egy jó fotóm és megfelelő mennyiségű és fajtájú virágom. Ez most jött el.
Tehát az oldal:
Felhasznált anyagok/Supplies:
Bazzil karton/Bazzil cardstock: Vienna
más papírok/other papers
Prima virágok/Prima flowers
más virágok/other flowers
gombok/buttons
Inkadinkado akril pecsételőszett/Inkadinkado clear stamp set: Sketchy Flourishes
Hero Arts akril pecsételőszettek/Hero Arts clear stamp sets: Hello Birdie, Bird Branch
Brillinace tintapárna/Brilliance ink: Monlight White
Colorbox folyékony kréta/Colorbox Chalk Ink: Creamy Brown, Dark Brown, Chestnut Roan


Az alap textúrás Bazzil karton.
Rengeteg virágot használtam. Nagy részük Prima, de vannak köztük filc virágok is, pár virág a Rayherből és egy nagy virágos hajgumi egy rétege.
Ezenkívül rengeteg gombot használtam. Próbáltam minél több színből összeállítani a "virágágyat", de figyeltem rá, hogy azért megmaradjon az egyensúly az oldalon, és ne terelődjön el a figyelem (teljesen) a fotóról. A virágok alá Inkadinkado pecsételőkkel indákat pecsételtem. Használtam még a Hero Arts Hello Birdie, és Bird Branch bélyegzőszettjét. Előbbitből van a madárka, utóbbiból a számok a "2008"-hoz. Mindent Brilliance Moonlight White pecsételőpárnával pecsételtem.
A fotó alátétet öregítettem. A szélét smirgliztem és gyűrögettem. 3 féle barna folyékony krétával (Colorbox) barnítottam be. Ezeket használtam a bújtatott kommentkártyánál is. Egyszerű fehér kartonból vágtam ki, a sarkokat lekerekítettem (sajnos még csak egyszerű ollóval (persze előtte körzővel megrajzoltam), mert a sarokkerekítő lyukasztóm még csak úton van). Lyukaszottam rá egy lyukat és átfűztem rajta egy darab kenderzsineget.
Kérésre a darabszámok: 1 db fa virág, 1 db chipboard virág, 4 db filcvirág, 5 db lyukasztott margaréta, 6 db selyemvirág, 58 db papírvirág, 44 db gomb. 3-szor számoltam át, de még így sem vagyok teljesen biztos. :D
Részletfotók:

Elég sok munka volt vele, a sok válogatás és a ragasztgatás, de azt hiszem megérte. Nekem tetszik! :D
Remélem Neked is!
Köszönöm, hogy erre jártál! Szép estét!

2 kedves megjegyzés

Linsey írta...

Gyönyörű! Számoltad esetleg hány virágból áll?:)))

Tina írta...

Ez igen, valami fantasztikus lett!!