2009. január 22., csütörtök

2008 sikerei

Régen írtam, de végre végeztem a vizsgákkal és van időm alkotni. :) Egy 30x30-as oldalt osztok meg veletek, azt hiszem az elsőt, mióta van blogom.
Az oldalam a Tündérliget kihívására készült.
A kihívás rögtön beindította a fantáziámat és végre én is elkészültem a saját számvetésemmel! Igazából már rég "készen" van, de a kép még csak most került rá. Próbáltam minél vidámabb oldalt készíteni, mert a 2008-as évem is vidámra sikeredett. :) A listát egy kis csellel lehet megtalálni, de nektek elárulom a titkot. ;) Nem óriási dolgok ezek, de számomra sikerek, és ezektől vált még szebbé az év. Ja és az egyik legfontosabb az oldalon, hogy a tavalyi kedvenc fotómat foglaltam oldalba. Ritka, hogy egy rólam készült kép minden részlete tetszik. (Talán épp azért tetszik, mert boldog vagyok rajta.)
Ilyen zárt állapotban:És ilyen nyitva:

Hozzávalók:
Barna Bazzil karton, Daisy D's háttérpapír, halvány sárga karton, maradék Basic Grey papír, Heidi Swapp chipboard betűk, Prima virágok, Rayheres miltonkapocs (ez biztosítja a nyithatóságot), gombok, Rayheres fa pillangó Brilliance Pearlescent Chocolate tintapárbával befestve, strasszok, Hero Arts pecsétek (Flourish DesignBlock, Hello Birdie, Bird Branch), Brilliance Moonlight White tintapárna, Colorbox Chalkink, a 2008 feliratot pedig Bazzil kartonból vágtam Fiskars formavágóval.

Remélem tetszik!

Ja és mindenkit bíztatok arra, hogy vegyen részt ezen a kihíváson. Segít lezárni az előző évet és utána lehet az újra összpontosítani.

Köszönöm, hogy benéztél, további szép napot!

1 kedves megjegyzés

Vera írta...

Nagyon ötletes a Lo´d