2009. január 12., hétfő

Barátság oklevél

Kaptam egy oklevelet Tinától. Nagyon örülök neki, nagyon jól esett, mikor megláttam a blogjában.
Sokat jelent nekem, hogy sok alkotótárssal megoszthatom a hobbimat, egyrészt mert csodálatos emberek (ez kiderül számomra az alkotásaikból, amikből árad a szeretet, illetve a scrap.hu sokat emlegetett "közösség"-ében való aktív részvételükből :)), másrészt mert inspirálnak, ösztönöznek arra, hogy én is egyre jobb legyek, és nem utolsó sorban, mert kevesen értik még a "scrapbook nyelvét" kis hazánkban, épp ezért szerintem nagyon fontos összetartanunk és terjesztenünk ez a csodát, amit mi már felfedeztünk. :)
Kicsit szentimentálisra sikerült, de hát ez van, ilyen ha az ember olyanról beszél/ír, ami sokat jelent számára. :)
Íme:Az oklevél szövege:
"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Nagyon sok olyan személy van, akit szívesen jelölnék erre a díjra, de igyekszem betartani a szabályokat és csak nyolcukat felsorolni. (A többieknek sem szabad ám szomorkodni, a lánc mindenkihez elér előbb-utóbb ;))
Íme a nyolc blogoló: Tina, Timcsoca, Linsey, Szilvi, Mesi, Kisvirág, Juca, Hana

6 kedves megjegyzés

Szunyo írta...

Nagyon szépen köszönöm, hogy rám is gondoltál! :)) Illusztris társaságba keveredtem. :DDD

Linsey írta...

Köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy rám is gondoltál!

Timcso írta...

Köszönöm szépen, nagyon kedves tőled, hogy rám is gondoltál!:)

{Hana} írta...

Köszönöm én iiis!! :-))

Tina írta...

;-)))

kisvirág írta...

Köszönöm szépen! Jól esik, hogy gondoltál rám!