2010. április 8., csütörtök

Hathetes minialbum kihívás

Korábban említettem, hogy egy nagyobb projekten dolgozom, de még titok volt, hogy min.
Hát most lehull a lepel! :) A scrap.hu-n pár perce indítottam el egy kihívást, ami keretében 6 hét alatt minialbumot készítünk. A téma: 5 dolog, ami nélkül nem lennék az, aki vagyok.
Az én albumom természetesen már elkészült, de az oldalakat, részletfotókat, kelléklistát és az elkészítés menetét majd csak akkor teszem fel ide, ha a kihívás lezárult. Szóval majd valamikor május közepén lesz fent az egész. Jó kis "filózós" album lett! :D A kommenteket alig győztem belerakni. Több helyen csak cselt alkalmazva sikerült. :D De az is volt a lényeg, hogy pár év múlva, ha visszaolvasom, sok minden kiderüljön a mostani énemről.Szeretem az ilyen gondolkodós oldalakat, albumokat!Ha te is, akkor vegyél részt a hathetes minialbum kihíváson! A kitartó scrapperek között egy értékes ajándékot is kisorsolunk! :D Nagyon fincsi! Kár, hogy én nem játszhatok! :D
Köszi, hogy benéztél! Szép estét!

4 kedves megjegyzés

N. írta...

De jó lenne.. Időbővítőt kellene szereznem. Én már az elején elakadnék, mert Miskolcon még albumot sem lehet kapni... Nem beszélve a papírokról.. Hát nem egy scrapfőváros. :o) Viszont számodra van egy meglepim. Nézz be hozzám: http://honeymano.blogspot.com/

Atyus írta...

Én is magam készítettem az albumot. Ezen nem múlhat! :)
Köszi a díjat!:D

Ildikó írta...

Azt hiszem belevágok. Igaz, annyi minden van, de ez egy jó kis elmélyülés lesz, és biztos, hogy utat is mutat a későbbiekre.
Köszönöm az inspirálást.

Bíró Ágnes írta...

Ó, de szívesen belelapoznék, nagyon tetszik. :)) Hagyományost én még nem csináltam, talán majd ha a fiúk nagyobbak lesznek és nem kell az ollóimat percenként visszakuncsorogni. :) Egy ilyenbe én is szívesen belevágnék...na majd máskor.