2009. február 25., szerda

Elmaradás- blog meglepetés

Már jó ideje elkészültek, és meg is érkeztek a beígért lapok, amiket az első három a "Blog meglepetés" című bejegyzésemhez hozzászólónak ígértem. Addig nem akartam feltenni őket, amíg nem ér oda hozzájuk,de most már nyugodtan feltölthetem őket.
Íme a három lap:















Az első lapot Szilvi (Marie) kapta. Az alapja piros fotókarton. Két réteg közé fogtam a felső fólia réteget (így maga a piros karton nem nyitható). A fóliára Hero Arts Design Blockkal (Flourish) ragasztós párnával pecsételtem és piros csillámport szórtam bele. Belülre egy Daisy papírt tettem,de előtte a mintáját piros tűfilccel körberajzoltam. A szélét téptem és Colorbox folyékony krétával (3 színnel) öregítettem. A belső kártyakihúzható,a hátoldalán van egy kis üzenet. A madárka a Hero Arts Hello Birdie akrilszettjéből van. Az egész lapot átkötöttem még szalaggal.
A másodikat Kisvirág kapta. Az alap krémsznű fotókarton. Ezen egy Daisy papír. A madárkát Prima akrilpecsételővel pecsételtem és folyékony krétával blender pen segítségével színeztem ki. Az "ágat" drótszárú papírvirágokból csináltam. A drót szárakat tekergettem össze. A pillangókat lyukasztottam és közepükbe lila csillámport ragasztottam. A lila papírt átkötöttem egy kockás szalaggal. Ennek a belsejében is van egy kis üzi.
A harmadik lapot Linsey kapta. A lila és a rózsaszín papír fotókarton. A rózsaszínre csontokat pecsételtem (a fotón nem látszik túl jól). A csont és a kutyus is egy Inkadinkado pecsétszettből van. A kutyus foltjait szintén blender pen segítségével színeztem ki. A kört és a csipkés kört is kézzel végtam (akkor még nem volt meg a csipkés lyukasztóm). Díszítettem még egy Prima virággal közepén gombbal. A lap belsejében szintén üzenet van. Az egész lapot átkötöttem kenderzsineggel és tettem még rá egy köszönöm feliratú címkét. A fehér csipkés papír egy Prima kommentkártya széle.

Remélem mindhármótoknak tetszett, és továbbra is rendszeres látogatóim maradtok! Igyekszem gxakran feltenni érdekes dolgokat. :)

2 kedves megjegyzés

csuti írta...

Nagyon szép lett mind a három lap:-)

Linsey írta...

Köszönöm szépen a lapot, nagyon tetszik!:)))))))