2010. május 21., péntek

Lezárul a hathetes kihívás

Mintha csak most kezdtük volna, ugye?
Gyorsan elrohant, és nagyon hálás vagyok minden résztvevőnek! Eléggé féltem tőle az elején. Nem tudtam, milyen lesz a fogadtatás. Ez azért mégis csak egy eléggé rendhagyó (másfél) havi kihívás volt. :) De már az első héten felülírtátok minden aggodalmam, hisz rengetegen jelentkeztetek, és nagyon lelkesek voltatok!
A többség időben, azaz éjfélig be is fejezte az albumát. Nagyon büszke vagyok mindenkire! Egyrészt gyönyörű albumok születtek, másrészt a legtöbben még a bónuszfeladatokat is teljesítették hétről hétre. Többen kerültek hullámvölgybe, de szerencsére majdnem mindenki túljutott rajta, és végül befejezte az albumát. Komolyan mondom, mind csodálatos!
Annyira boldog vagyok, hogy én vezényelhettem le ezt az egészet! Még inkább boldog vagyok attól, hogy ennyire tetszett a résztvevőknek. Sokan kérték, hogy legyen még ilyen, vagy hasonló. Épp ezért megígérhetem, hogy biztos lesz még hasonló! :D ;) Majd bevetem a kapcsolataimat. xD
Most csak ennyire futotta. Remélem, még a héten lesz időm feltenni az elkészítés menetével együtt a minialbumot egészben. Persze, csak ha igény van rá. Van?

Köszi, hogy benéztél!
Jó éjszakát és szép hétvégét kívánok!

2 kedves megjegyzés

Zs'Art írta...

Igény? Az naná, hogy van rá. :)
És köszi még egyszer, itt is, hogy "rávettél" az alkotásra. Nemcsak, hogy nagyon élveztem, de tök jó volt a közösségen belül is egy "lelkes kis csapathoz" tartozni.
Úgy fog hiányozni!!!!

Merika írta...

Mostanában nem vagyok nagyon kihíváspárti, de ez az ötlet első perctől nagyon tetszett! Már gondoltam hogy készítem a következőt"Ami az 5 dologba nem fért bele" címmel!!!Viccen kívül köszi, nagyon élveztem!!!