2010. május 14., péntek

Indul az utolsó hét!

Iszonyúan gyorsan ment el az eltelt 5 hét. Máris elérkeztünk a hathetes kihívás utolsó hetéhez. Most kell belehúzni minden lemaradónak, hiszen május 20. éjfél a végső határidő! Csak annak lesz esélye megnyerni a nagyszerű csomagot, aki időben befejezi a teljes albumot!
Most mennem kell, mert beteg is vagyok és még tanulni valóm is van ma éjszakára. Amint időm engedi fel fogom tenni a teljes albumot, a hozzávalókkal és az elkészítés menetével, ahogy más projekteket is szoktam.
Addig is itt az utolsó oldalpárom, egyben a legfontosabb dolog az öt közül: a családom.

Köszi, hogy benéztél!
Jó éjszakát

U.I.: Boldog szülinapot Robert Pattinsonnak! Angliai idő szerint még épp időben vagyok. :)

3 kedves megjegyzés

DAnett írta...

Belehúzok! Már majdnem kész vagyok az utolsóval is!

Itt is írom Neked, Atyus, hogy köszönöm ezt a kihívást!! Talán soha nem készült volna el egy ilyen album, ami abszolút és kizárólag csak rólam szól. De számomra scrap kihívás is volt, sosem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz egy egységes, jól átgondolt albumot készíteni. Szóval dupla köszönöet!!

Drukkolok a keddhez! Kitartást, és remélem már jobban vagy!
puszi

diana írta...

Szióó!:)

Mi még nem ismerjük egymást:) Alice23 oldalán láttalak, a munkáid valami fantasztikusak! Csak ámulok, miket tudsz összehozni. Én is pici korom óta manulgátok, viszont ez a scrapbook még új nekem:)bár ahogy látom csodálatos dolgokat lehet kreálni! Viszont nem tudom, hogy hogyan... nem tudnád nekem elmondani, az alapokat? Nagyon szeretnék én is vmi gyönyörűséget összehozni!:)
Üdv:
diana
www.vegtelenvalasztas.blogspot.com

Atyus írta...

Kedves Diana!
Örülök, hogy idetaláltál! Üdvözöllek a rendszeres olvasóim között! (Már csak rendszeresen kellene írnom...)
Köszönöm a dicséretet, nagyon jól esik.
Írok neked emailt.