2010. május 8., szombat

Chatelő scrapperek a scrap.hu-n! :)

...és milyen sokan! A tegnap esti, hajnalig tartó scrapchaten körülbelül 25 scrapper volt jelen (volt, aki nem végig), és nagyjából 15-en alkottak is. :D
Már 8 előtt beléptem, és már akkor sem voltam egyedül. :) Szépen lassan egyre többen lettünk és a hangulat is csak fokozódott. :) Utolsókként Linseyvel hajnali 2 körül hagytuk el a chatszobát. Le se tagadhatnánk, hogy éjjeli baglyok vagyunk. xD
Nagyon jól éreztem magam, teljesen felesleges volt izgulnom! :) Kicsit döcögősen indult, de egyre jobban belejöttünk. Azt hiszem, az utasításokat is megértették nagyjából a résztvevők. Aki bírta energiával, és egyéb teendői sem szólították el, szépen haladt az oldalpárjával, legalábbis remélem! :D
Külön öröm volt számomra, hogy sok olyan scrapper is csatlakozott, aki most scrapchatelt először. Ez nagyon megtisztelő, köszönöm a bizalmat! Vicces is volt a rengeteg kérdés az elején, alig győztem megválaszolni. :D Remélem, jól éreztétek magatokat, és máskor is benne lesztek egy kis scrapchatben!
Kitaláltam egy kis meglepit is a kihíváson résztvevőknek. Úgy tűnt, mindenkinek tetszett. Azóta pedig javítottam is rajta. :) Mindenki számára elérhető a kihíváshoz tartozó cikkben itt.
Remélem, Neked is tetszik! Megígérni nem tudom, de remélem, hogy máskor is lesz még hasonló! :)
Az albumomban szereplő 3. dolog a hobbi. Nem véletlenül tartogattam ezt erre a hétre, hiszen pár nappal a Nemzetközi Scrapbook Nap után vagyunk, és épphogy a Magyar Scrapbook Nap előtt. :) A kommentem olyan hosszú lett ehhez a dologhoz, hogy a 2/3-át muszáj voltam elrejteni, mert egyszerűen nem fért, még mini betűkkel sem. :D (Így a többiek is "kénytelenek" voltak cselezni kicsit. :P) Remélem, azért el lehet olvasni.
Még egy érdekessége a dolognak, hogy Tina pár napja a Tündérligetben hasonló dolgokat boncolgatott, persze sokkal szakszerűbben. Azt olvasva, még inkább megbizonyosodtam a kommentemben leírt dolgokról. Köszi, Tina!:)
A kommentet egyébként majdnem 2 hónapja írtam. Épp ezért érdekes, hogy pont azon a héten ejtett róla szót Tina is, amikor a kihíváson én épp ehhez az oldalpárhoz értem volna. Végül a chat és a Scrapbook Napok miatt csúsztattam egy héttel :D, de ez a lényegen nem változtat...érdekes egybeesés. :)
Íme az oldalpár:
 Köszi, hogy beugrottál! Jó éjszakát!

2 kedves megjegyzés

Viki írta...

Szupi volt! :) És a videó is klassz lett a zenével, szöveggel kiegészítve! Respect! :)
Most töltöm fel az oldalpárom :)

DAnett írta...

Nekem is tetszett Atyus! Szuperul vezetted! Gratula :) (igaz, hogy korán kidöltem, de a héten pótolom a lemaradásomat!)
A videót megnéztem. CSUDAKLASZ!! Hihetetlenül jó zenéket választottál hozzá :)