2009. február 15., vasárnap

Frankó blog


Katicától kaptam meg a Frankó blog díjat.Nagyon szépen köszönöm, nagyon jól esik, hogy rám gondolt! :)

A díj kapcsán meg kell nevezzem öt függőségemet, amik hozzátartoznak a mindennapjaimhoz, és nem is akarok nélkülük élni:

1. Család: nálam is az első helyen. Ők a legfontosabbak, nélkülük nem lennék önmagam.

2. Barátok: hasonlóképpen. Ők tesznek teljessé, ők azok, akik a hibáim ellenére vagy éppen azokért szeretni tudnak. Köszönöm, hogy vagytok!

3. Scrapbook: szorosan az első kettő után. Már lassan két éve a rabja vagyok, és nem hogy alább hagyna az érdeklődésem, hanem egyre inkább a hatalmába kerít. Azt hiszem, már valóban függőségnek nevezhető. Nem is tudom, mi lenne, ha most hirtelen abba kellene hagynom...

4. Internet: szakmai ártalom, szórakozás, a hely, ahol új emberekkel ismerkedtem/ismerkedek meg. A legfontosabb dolog, amiért hálás vagyok, hogy ebbe a modern világba születtem, ahol van internet, az az, hogy segítségével találtam rá a scrapbookra, erre a csodálatos hobbira és életformára, és megismertem hozzám hasonló scrapfüggőket. :)

5. Humor: szerintem nagyon fontos, hogy az életet kellő humorral kell kezelni. Ettől lesz igazán szép, ez teszi elviselhetőbbé a rossz napokat, és ez segít abban, hogy ki tudjam nevetni magam, ha éppen úgy adódik. :D Azt hiszem humor nélkül nem lennék ilyen boldog, nem tudnék kiegyensúlyozott lenni, nem tudnék azzal a szemlélettel élni, mint most.

És az én jelöltjeim:

Linsey: Bár ő már megkapta ezt a díjat, gondolom nem sértődik meg, ha tőlem is megkapja. :) Az Ő blogja az egyik kedvenc helyem, rendszeresen járok hozzá, mert imádom a munkáit, a kreativitását, és a szemléletet, ami árad belőle és az alkotásaiból.

Szilvi: Az ő blogja volt az első, amit felfedeztem magamnak, és most is az egyik kedvencem. Ezenkívül Szilvi személye is nagyon szimpatikus, nagyon tisztelem azért, amit a hazai scrapközösségért, köztük értem is tesz.

Didó: Aki nagyon mást csinál, mint én, de épp ezért szeretem nézegetni a dolgait. Szerintem ő a hazai minimálscrap koronázatlan királynője. :) Egyébként már nála is járt ez a díj...

Timcsoca: A vintage nagyasszonya. :) Szintén nagyon különbözik a stílusunk, de ez nem baj, sőt! Nagyon tetszenek a 3Ds oldalai, lehet, hogy egyszer ellopom az ötletét. :)

Tina: A többi blogját is belinkelhettem volna... :) Egyszeűen csak szeretem az érzést, amit a blogjai kiváltanak belőlem. Azt hiszem nem szorul bővebb magyarázatra.

Kisvirág: Mert legalább akkora scrapfüggő, mint én(, és iszonyúan édes a nyuszija). :)

Juca (Szunyó): Akivel egy városban lakunk, és olyan kedvesen játszik nekem néha futárt. Ráadásul nagyon technikás a blogja. Arról meg már nem is nagyon kell beszélnem, hogy csodás freebie-ket készít, és külön öröm számomra, hogy egyre inkább kezd rákapni a hagyományos scrap ízére. :)

Tudnék még felsorolni jó pár blogot, de a végén mindenki tőlem kapná meg. Nem akarom elvenni a lehetőséget másoktól. :)

További szép napot!

6 kedves megjegyzés

Timcso írta...

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!!:)

Tina írta...

De aranyos vagy, nagyon megtisztelő, köszönöm!!:-)

Szilvi írta...

Köszönöm!!! :)))

Linsey írta...

Köszönöm szépen!:))))))))))

Szunyo írta...

:DDD Köszönöm, igyekszem összeszedni magam! :DD

kisvirág írta...

Köszi Atyus Panka nevében is :D