2010. március 31., szerda

...és igazi NŐnek érzem magam

Mivel márciusban van nőnap, a scrap.hu-n a havi kihívás témája maga a nő lett. Azokat a tárgyakat, külső dolgokat kellett oldalba foglalni, amelyektől nőiesnek, csajosnak érezzük magunkat.
Kicsit átértelmeztem a dolgot. Sokat gondolkoztam, de nem találtam egy vagy néhány konkrét tárgyat, amit oldalba tudnék foglalni. Úgy döntöttem keresek egy fotót, amin nőiesnek érzem magam, és "elemzem". Igyekeztem kitalálni, pontosan mi miatt látom magam "nő"-nek ezen a fotón.
Ez lett a végeredmény:
Felhasznált anyagok/Supplies:
kartonok/cardstocks: American Crafts, Bazzil
mintás papírok/patterned papers: Basic Grey - Offbeat,
LoveElsie,Prima - Blooming Retro
virágok/flowers: Prima, SBK
pecsét/stamp: MSE - Frames & such
Tim Holtz Grungeboard: Elements dots, Elemets swirls, Mixed minis
tinták/inks: Tim Holtz Distress Ink - broken china, dusty concord;
Stazon - teal blue, royal purple
Cosmic Shimmer mist: purple violet
betűmatrica/letter stickers: Webster Pages Storytellers - Magicalszalag/ribbon
miltonkapcsok/brads: Basic Grey - Offbeat

Eléggé be van borulva, és az eső is rákezd néha, szóval a fotó nem lett a legjobb. A fehér kicsit szürkésnek hat, pedig élőben hófehér. Úgy képzeld el! :)
Alapnak AC lila kartont használtam. Erre egy BG - Offbeat mintás papírból készült csíkot tettem. Erre került rá a fehér Bazzil karton, amin a lényeg szerepel.
A fotó szilveszterkor készült. A felsőm színe elég domináns, ezért mindenképpen vissza akartam tükrözni az oldal színeivel is. A lila pedig szerintem egy eléggé nőies szín (bár manapság már minden uniszex :D). Jó párosnak tűnt. Örülök, hogy ezt a színkombinációt választottam. Tetszik, hogy ilyen erőteljes lett. :)
A fotó alá 2 alátétet tettem. A négyzetrácsos karton egy LoveElsie chipboard készlet csomagolása. :) Nagyon megtetszett, ezért nem dobtam ki. Éljen az újrahasznosítás! :D A másik alátét BG - Offbeat.
Mostanában vettem észre, hogy a fotók szinte minden oldalamon "egyenesen" állnak, mármint nem nagyon szoktam megdönteni egyik irányba sem. Nem tudom, miért alakult így, de most igyekszem ilyen irányban is "fejlődni". Szóval kicsit megdöntöttem a fotót és az alátéteket.
Az öt nőies "jegyet" MSE bélyegzővel pecsételt címkébe írtam, és nyilakkal rámutattam mindre. A nyilak Tim Holtz Grungeboardból vannak. Elements készlet, dots illetve swirls. Utóbbi még tavalyi tábori szerzemény. (Erről jut eszembe, az ideiről is írok egy bejegyzést hamarosan. :)) A türkiz színű nyilakat Distress tintával színeztem, kiemelve a domború részeket. A lilákat misttel színeztem, majd Distress tintával ezeknek is kiemeltem a domború mintáját.
A kihívás feltétele volt, hogy használjunk virágot, és rajzoljunk kézzel indákat. Előbbi feltételt nem volt nehéz teljesítenem, egyébként sem maradt volna le, főként, hogy ez egy csajos oldal.De amúgy is, szinte mindig van valamilyen virág az oldalaimon. :D Ez a nagy, lila Prima virág szerintem gyönyörű.
A fehér papír bal felső sarkát kicsit üresnek találtam, ezért szalagból és két papírcsíkból csináltam oda egy kis halmot, ahogy a legutóbbi scrapchates oldalamon tanultam. :)
Filccel a fotó alsó alátéte mellé írtam, hogy mikor készült a kép, és kész is az oldal! :D
Részletfotók:
Remélem, tetszik! Azt hiszem, ezt a színkombinációt máskor is használni fogom, nekem nagyon bejön! :)
Köszönöm, hogy bekukkantottál!
Szép, derűs(ebb) napot kívánok!



This layout was made for a challenge about effeminacy. I think these five things make my apperance feminine: makeup, hairdress, attire, jewels, perfume. I used a lot of feminine stuff. Hope you like it! TFL! Have a nice day!

2 kedves megjegyzés

Viki írta...

Hű, szuper a rajz! Már keresni akartam a supplies között!:)
Nagyon klassz az egész oldal, tök harmonikus. Imádom a virágot,vonzza a tekintetet. És szép vagy a képen!

EzVicc írta...

Nagyon jó lett ez az oldal, és a színkombináció nekem is nagyon tetszik. Olyan ügyes vagy. Ami nekem nagyon tetszik, azok a kis nyilak, és hozzá a kommentek, szuper!