2009. december 13., vasárnap

Csak egy gyors bejegyzés...

...hogy ne higgyétek azt, hogy eltűntem. Bár ha úgy vesszük, elvesztem a jegyzetek és a könyvek között, maguk alá temettek.:S
Szóval csütörtökön államvizsga! :S
Bevallom eléggé parázok. Nagyon kevés időm volt mindenre. A tételek sincsenek meg még mind. Kb. 1 hónapom volt összesen az 5 vizsgámra és az államvizsgára készülésre. Ráadásul előre sem tudtam készülni, mert nem volt meg a tételsor...
Vizsgák sikeresen letudva, de a nagyja még most jön.
Elvileg január végén kellene lennie az államvizsgának, de mivel jelentkeztem februárban induló mesterképzésre (néhány csoporttársammal együtt), több, mint 1 hónappal előre lett hozva, hogy a felvételihez meglegyen a diplománk.
Szóval kavarás az egész. :S A stressz mellé még a TO és a témavezetőm hülyeségei miatt is idegeskedhettem. De most már nagyrészt azon is túl vagyok. Viszont lassan egy hónapja nem alszom rendesen. Már a 6 óra is jónak mondható egy nap, de inkább kevesebb szokott lenni. Hiába fekszem az ágyban, zsong az agyam, és ha el is tudok aludni, korán ébredek, és a visszaalvás már nem megy. Egyre kimerültebb vagyok.
Annyi jó azért van a dologban, hogy karácsonyra már ezen túl leszek. Mondjuk január 6-án meg felvételi van, aminek az anyaga persze még véletlenül sem stimmel az államvizsgáéval, alig van átfedés. Szóval két ünnep között is el leszek foglalva...
A legrosszabb a dologban, hogy a karácsonyi készülődés, amit úgy imádok, most kimaradt. Pontosabban utolsó hétre csúszott, pedig utálok rohanni. Nem tudom mi lesz belőle...:S
Na mindegy is, már így is többet írtam, mint akartam.
Aki erre jár, kérem csütörtök dél körül gondoljon rám és küldje a pozitív energiákat! Szükségem lesz rá (és valószínűleg én leszek az első vizsgázó)!
Előre is köszönöm!
Mindenkinek kellemes karácsonyi készülődést kívánok, élvezzétek ki a nyugalmat!
(Linseyéknek pedig jobbulást, sokat gondolok Rátok!)

3 kedves megjegyzés

Bíró Ágnes írta...

Nagyon ismerős az érzés amit a vizsgára készüléssel kapcsolatban írtál. Ha a szigorlatokon, szakdolin sikeresen túl vagy szerintem az államvizsgán már minden rendben lesz. Nem szoktak azért ott már annyira harapni. :) Persze előtte zizeg az ember és ez kicsit kell is, de nyugi, ügyes leszel, minden rendben lesz. A családod pedig szerintem megértő, hogy nem tudsz annyit a Karácsonyra készülni mint máskor, hiszen most van fontosabb dolgod is, de ha túl leszel rajta az nagyon jó érzés, megkönnyebbülés. Menni fog, nyugi!
Sok sikert kívánok neked!

Janka írta...

Egy hatalmas kalappal csütörtökre, megpróbálom nem elfelejteni :)
A pihenés nehézségeire még emlékszem én is. Valahogy mégis meg kell találnod a módját, hogy lecsendesítsd az agyad. Nekem az agykontrollnál tanult relaxálás segített sokat, azzal sikerült kikapcsolnom az agyam egy időre. Szorítok!

Viki írta...

Atyus, hiányoztak már a bejegyzéseid!
Átérzem a helyzeted, lévén én is végzős vagyok. Volt, hogy alapvető dolgokra nem jutott időm, energiám.
Töltődj fel valahogy mindenképp, szakíts időt magadra!Én is vizsgázom csütörtökön, habár én csak egy kollokviumos tárgyból. Szorítok neked nagyon! Mindenképp írj majd, mi volt! Egy kalappal!