2009. október 30., péntek

Minden rólam minialbum

Egy minialbum, ami csak rólam szól. Remélem nem veszitek nagyképűségnek, hogy egy egész albumot csak magamra "pazaroltam", de rég vágytam már erre. És egyben kipróbáltam valami újat, az akril albumot. Kicsit nehezebb vele a munka, több tervezést igényel. Azt hiszem sikerrel vettem az akadályt.:) Legalábbis nekem nagyon tetszik a végeredmény.

A kedvenc színkombinációmat használtam és rengeteg virágot. Ha már rólam szól, legyen olyan, ami igazán tetszik nekem. :D Már nem is beszélek az indákról és a fodros szélekről. :)
Alapnak egy Prima akril albumot választottam. Ez 4 db csipkés szélű "kör" alapot jelent. A papírok mind DCWV, a virágok mind Prima, a miltonkapcok Hot Off the Press márkájúak, a betűk, számok és néhány forma Tim Holtz Grungeboard a Mixed minis készletből. Az indákat én rajzoltam és kézzel vágtam ki fehér fotókartonból.
Akkor most a fenti érdeklődésfelkeltő fotók után jönnek egyesével az oldalak.
A cím betűit Blue lagoon, a kulcslyukat Golden mint színű Cosmic Shimmer Misttel színeztem. A kulcslyuk azt jelképezi, hogy itt még csak annyi derült ki rólam, ami azon "átszűrődik". A csipkés szegélyt Fiskars lyukasztóval csináltam. Ez az oldal bevezetésnek tekinthető. A nevem, a születési dátumom és a nevem jelentése. A pillangókat az egyik DCWV papírból vágtam ki, a közepükre pedig Ranger Stickles-zel rajzoltam csillámos "testet". A szegély és a kommetcímke elkészítésére szintén használtam a Fiskars bordűrlyukasztót. Ez az oldal, pontosabban ez és a következő nem akrillapon van. Kevés volt a 4db, kipótoltam egy fólialappal. A Fiskars lyukasztóval fodroztam a szélét (a részletfotókon látszik). A grungeboard 3-ast és a koronát a már említett Shimmer Mistekkel színeztem. Ezeket használtam később is.
Itt és a következő oldalon a fotót 3D-s ragasztóval ragasztottam fel, de előtte aláragasztottam a két nagyobb virágot.Ez az oldal interaktív lett. A szobámról úgy gondoltam nem elég egy kép. Így a kék papír kinyitható. A grungeboard forma a "zár". Mivel rugalmas és csak az egyik végét ragasztottam le, fel lehet hajlítani és úgy ki lehet nyitni a papírt. Még két fotó került alá. Ez is látható a részletfotókon. Ugyanígy a hobbis oldalra sem volt elég egy kép. Ugyanazzal a módszerrel nyílik, mint az előző oldalon, csak most felfelé.Az utolsó előtti oldalon felsoroltam néhány kedvencemet. A betűket az ívet követően helyeztem el. A pillangók itt direkt kétoldalasra készültek. Minden pillangót duplán vágtam ki és összeragasztottam. Közepüket itt is a Stickles-zel színeztem mindét oldalon (!).
Az utolsó oldalra digitálisan készítettem egy "köralakú" szófelhőt. Ezek számomra fontos vagy rám jellemző dolgok. A kulcs itt azt szimbolizálja, hogy míg elöl csak a kulcslyukon átszűrődő dolgok voltak tudhatóak rólam, mostanra "minden" kiderült és nyitva áll az ajtó.
Részletfotók:

Hát ennyi. Mondjuk a rólam készült fotók pont úgy esnek, hogy bármikor be tudok még illeszteni plusz lapokat későbbi képekkel. :)
Remélem, tetszik! Most már nekem is van saját albumom (szülinapi ajándék magamtól :D). Igazi csajos, virágos, színes, csilli-villi, ahogy én szeretem. :D Az akril alap miatt talán kicsit különleges is.

Köszönöm, hogy benéztél!
Szép napot és ne felejtkezz el jelentkezni a szülinapi RAK-re, már nincs hátra túl sok idő!

8 kedves megjegyzés

Unknown írta...

Ó wow!! Lehidaltam!!! Ez valami gyönyörű lett!!! A rengeteg virág a színek ,a betűk, az elrendezés, minden csúcsszuper!!! Nagyon ügyes vagy, igazán klassz kis szülinapi aji magadtól-magadnak :P UI.: Sztem nagyon is fontosak az ilyen albumok, oldalak csak (!) Rólunk :)

Viki írta...

Én is imádom! Olyan "igazán Atyus".
Szerintem az ilyen "all about me" albumok mindig egy kicsit számvetősek,ami most tök aktuális.
;)

Janka írta...

Én is csak az államat szedegetem, de halál komolyan. Eszméletlenül klassz lett, igazán rád jellemző. Én egyáltalán nem tartom nagyképűségnek v. egocentrizmusnak, sőt, igenis fontosak ezek a dolgok. (Kár, hogy nem vártál vele még egy-két napot... meglátod, miért ;))

csuti írta...

Woooooooow! Most tátom a szám, ez az album fantasztikus! És szerintem jók nagyon az ilyen albumok, amik csak rólunk szólnak. Csodálatos lett!

Vera írta...

Oké nemigen tudom, hogy hol kezdjem! Gyönyörű, meg hű meg ha mikor rápillantottam. Nagyon virágos és ez nagyon Atyusos. A formája is fantörpikus, meg az egész, szóval gratu! :)

altalena írta...

Óóó... ááááá... wowww... nem is tudok megszólalni annyira tetszik! Itt legbelül érzem, hogy én is valami ilyen stílust kedvelek, mint a tied. Virágos, indás és színes! De ez felülmúlhatatlan, eszméletlen! Imádom, hogy nem spórolsz az alapanyagokkal:D:D Gazdagságot és jókedvet, szeretetett és vidámságot árasztó, igazi csajos albumot készítettél!Gyönyörűűűű!:)

Névtelen írta...

Gyönyörűséges!

Noncsi írta...

Gyönyörű lett a kis albumod. Nagyon tetszik rajta az a sok-sok virág. :)))