2009. október 19., hétfő

A csajok 2 arca

A cím sokat sejtet. A képek még többet. :) Szóval elkészültem egy új oldallal. Ez egyben DT munka a CreatiWitchesnek és az Scrapbook Kitclubnak is. Íme:
Felhasznált anyagok/Supplies:
Bazzil kartonok/Bazzil cardstocks
Basic Grey papír/Basic Grey paper
pecsételők/stamps: CreatiWitches - Puttók
virágok/flowers: SBK - Summer Patch,
Fun&Bright Organza Bag
Prima Viola Felt Swirl
betűmatricák/letter stickers: American Crafts
miltonkapcsok/brads: Hot Off the Press
buttons
Két hete a csajokkal voltunk egy egyetemi buliban. Nem ez volt életem legjobb bulija, viszont a buli előtt a koliban nagyon jól éreztem magam. A fotók mutatják, hogy a többiek is így voltak ezzel. Készült pár "pikáns" fotó. Nem kell rosszra gondolni, csak játszottunk a fényképezőnek.
Amikor végignézegettem a képeket rögtön az jutott eszembe, hogy a fotók egy részén mennyire ártatlanok, "angyaliak" vagyunk, a másik részén pedig kibújt belőlünk a kisördög. :)
Az oldalt erre az alapötletre terveztem meg. Nagyon sok jó fotó készült, nem volt szívem kihagyni őket az oldalról, és mindenképpen olyat akartam, hogy az angyali és ördögi oldal jól elkülönüljön. Így eléggé trükkös oldalt hoztam össze. :)
Az alap Bazzil karton. Erre került a Bazzil kraft karton félbehajtva és ívesre vágva. Ezeken kívül egy Basic Grey mintás papírt használtam. Az oldal színeivel a fotók domináns színeit igyekeztem visszatükrözni.
A BG papír szélét a kraft kartonból kivágott ívet követően csipkésre vágtam a pénzérmés technikával. Ebből a papírból használtam még pár lyukasztott fodros kört és egy egy kis darabbal a betűk pocakját is kitöltöttem. :) A kivágott fodrot végig gombokkal díszítettem. Használtam még SBK virágokat.
A félbehajtott kraft karton 3 részét használtam. Kívülre a "szokványos" fotók kerültek, néhány csoport- és páros kép. Illetve fekete Prima Viola filc indával dobtam fel az üres részt. És most jön a lényeg!
Ha kihajtjuk, akkor jobb oldalra az "angyali", bal oldalra az "ördögi" képeket tettem. Igazából a külső rész is az angyali oldalnak vehető, de itt jobban látszik a szisztéma. Szóval jobbra mindenkiről egy egyéni képet tettem. A Puttók készlettel pecsételtem és ceruzával kiszíneztem két angyalkát. Balra kerültek a pajzánabb fotók egy nyomtatott kisördöggel.
Nem egy túl bonyolult oldal, szerintem inkább az ötlet jó. :)
Részletfotók:
Remélem Nektek is tetszik!
Köszönöm, hogy benéztél! További szép napot!

2 kedves megjegyzés

Merika írta...

Nagyon ötletes oldal, és jól mutatja a csajok két arcát.Szuper a gombsor, és a kihajtós dolog!

Vera írta...

Hű, ez nagggyon szuper oldal!!!! Ez a kinyitós megoldás is nagyon bejön, meg a színek is! Grat! :)