2009. október 2., péntek

Boszi lettem :)

Persze csakis a legjobb értelemben. :) Nagy örömömre Juca és Tünde a kreatív boszik felkértek, hogy legyek tagja az őszi-téli DT-jüknek. Nagyon örültem a felkérésnek és természetesen rögtön elfogadtam. Gyönyörű bélyegzőiket és blogjukat itt megtalálhatjátok: creatiwitches.hu
Itt is vagyok az első projekttel, amin a sokoldalú Puttók pecsételő készletet használtam.Készítettem egy karácsonyi ajándékdobozt, amin a Puttók pecsételő készletet használtam. Lehet bele tenni bonbont, cukrot, vagy akár saját gyártmányú sütiket is. :) Biztos örülni fog, aki kapja. ;)
Alapnak egy Prima virágos dobozt használtam. Eredetileg csak egy ovális címke volt rajta (meg persze virágok benne), erre került a „Boldog karácsonyt!” címke. Először egy Basic Grey hópelyhes papírból kivágtam az ovális formát, majd egy nála kisebbet fehér kartonból. A szárnyakat fehér kartonra pecsételtem, majd kivágtam és a címke mellé ragasztottam.
A doboz alsó és felső peremére egy-egy fodros díszítőcsíkot lyukasztottam Fiskars lyukasztóval. Az alsó fodrok fölé pecsételtem egy puttót. Mivel a doboz oldala fényes felületű, Stazon tintát használtam. A doboz fedelét egy virággal díszítettem. A rózsa Prima papírvirág. Az alatta lévő hálós virágot egy nagyon giccses toll végéről szedtem le. :) Direkt bontási céllal vettem 100Ft-os boltban nagyon olcsón.
Mit szóltok hozzá? Szerintem jó ajándék lesz és gyorsan el is készültem vele.
Köszi, hogy benéztél!
Jó éjszakát!

2 kedves megjegyzés

ScrapMona írta...

Gratulálok a tagsághoz, megérdemelt felkérés. Nagyon klassz a dobozka, a kedvencem a virág a tetején. Hogy milyen kincsekre lehet lelni...

BoBo írta...

Szeretném itt is megköszönni,hogy velünk boszorkánykodsz:-)) A dobozkád pedig nagyon ötletes, szép kivitelezés.