2010. március 24., szerda

Kreatív blogger díj

Kaptam egy megtisztelő díjat teebolyától és Gabitól (Hófehértől). Nagyon szépen köszönöm! :) Örülök, hogy kreatívnak tartotok, ti is teljes joggal kaptátok meg! ;)Szabályok:
1. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad (belinkelve a blogjukat)!
2. Tedd ki a logót a blogodra!
3. Írj magadról 7 dolgot!
4. Add tovább 7 embernek (ne felejtsd el linkelni a blogjukat)!
5. Hagyj megjegyzést náluk, hogy tudjanak a díjazásról!

Már több hasonló díj járt nálam. Amellett, hogy nagyon jó érzés megkapni, szeretem, hogy többet megtudhatok blogger társaimról. Igyekszem mindig olyan dolgokat írni magamról, amit az idelátogatók érdekesnek találhatnak, de egyre nehezebb újakat összeszedni. Azért igyekszem. :)

7 dolog rólam:
1. 4 évig versenyszerűen kézilabdáztam általános iskola felső tagozatán, amikor is sportosztályba jártam. Sosem akartam a sportból élni, de imádtam azt a 4 évet. Semmiért sem cserélném el. :)
2. Twilight függő vagyok. :) Team Edward!
3. Előfordul, hogy hadarok. A nyelvem nem mindig bírja követni az agyamat. :) Legtöbbször akkor fordul elő, ha fáradt vagy nagyon izgatott vagyok. De stresszhelyzetben általában nincs gond. ;)
4. Az Atyus becenév a vezetéknevemből jön. 8. osztályos koromban ragasztotta rám egyik barátnőm. Az általános iskolai ismerőseim legtöbben így vagy a vezetéknevemen szólítanak. Először bele sem gondoltam, hogy ha úgy vesszük, az atyus az anyus párja és akkor igazából nem túl jó ez a becenév. :) Ennek ellenére nagyon szeretem és nicknévként is elég jó, mert ritka. A középsulis, egyetemi ismerőseim és a rokonaim is a keresztnevemen szólítanak. Szóval az Atyus marad a "régieknek" és a netes ismerősöknek. :)
5. Sokszor korrepetálok másokat. Szeretek is segíteni nekik, meg néha egy kis plusz pénz is jól jön. :) Azt mondják jó tanár lennék, mert érthető ahogy magyarázok, de nem szeretnék tanár lenni.
6. Általában nagyon könnyen megértem a dolgokat. Van valami (sokak szerint hihetetlen :)) képességem, aminek segítségével szinte rögtön megértek mindent, a bonyolultabb dolgokat is, amit csak kevesen. :) Ennek következtében szinte bármit képes vagyok elsajátítani és visszaadni. Ez egyrészt nagyon jól jön a tanulásban, másrészt "nehezíti az életemet" :), mert ha valamit nem értek meg vagy nincs mit megérteni rajta, az elég nehezen megy a fejembe és általában csak rövid időre. Röviden: nem tudok magolni. :)
Ja és ha rossz napom van, nagyon értetlen is tudok ám lenni, csak ezt jól álcázom. :D :P
7. Kb. 3 hónapja nem néztem tévét, leszámítva véletlenül elkapott 4-5 perceket. Sőt filmet is, azt hiszem csak kettőt láttam ez idő alatt. A Twilightra időt kellett szakítanom, így ugrott a tévé. :)

Kíváncsi lennék, mit ír magáról: Sabee, Janka, Mónika, Tina, Veka, Alice23 és Abigel.

Remélem, megtudtál valami újat, érdekeset! Köszönöm, hogy itt jártál!
Szép estét!

4 kedves megjegyzés

Janka írta...

de jó volt olvasni a te soraidat is :) Nekem egyáltalán nem jutott eszembe a becenevedről, hogy "anyus" vagy tulajdonképpen :D De most, hogy mondtad...

Köszi a díjat!!! ;)

Gabi írta...

Nem véletlenül gondoltak Rád a díjjal már előttem is, de azért kukkants be hozzám is érte:)

Unknown írta...

jó volt olvasni a listádat, én is tudtam meg új dolgokat rólad. Köszi, h nekem is tovább adtad :) nemsokára sort is kerítek rá ;)

Vera írta...

Köszönöm szépen! Húha igyekezni fogok, télleg! Nagyon jó volt olvasni a "titkaid" ! Ja és handball forever.... ;)