2010. január 23., szombat

Új év...

A scrapbook.hu Én és az újévi fogadalmak kihívására készítettem ezt az oldalamat. Főként az SBK Váratlan utazás készletét használtam. A téma így adott volt. Nem szoktam igazi fogadalmakat tenni, inkább csak vágyakat, célokat fogalmazok meg újévkor. Erről írtam egy hosszabb kommentet, a listát pedig egy címkén elrejtettem. Ilyen lett:
Felhasznált anyagok/Supplies:
Bazzil kartonok/Bazzil cardstocks
mintás papírok/patterned papers: College Press, Making Memories
chipboard betűk és számok/chipboard alphabets and numbers: O'Scrap
miltonkapocs/brad: Basic Grey
pecsételő/stamp: Inkadinkado - Patterned birds & bugs
tinta/ink: Brilliance - moonlight white
szalag/ribbon
virág/flower: Prima
Alapnak Bazzil Kraft kartont választottam (ez nem a készlet része). Emellett használtam még a készlethez tartozó kék kartont és a három mintás papírt (az egyiknek mindkét oldalát). Néhol a sarkokat sarokkerekítővel lekerekítettem. Mostanában kedvelem ezt a "blokkos elrendezést". Az oldal saját terv alapján készült. Ritka, hogy előre kitalálok egy elrendezést, de most így volt. :) A papírok tökéletesen összeillettek, így már nem volt túl sok dolgom. Megírtam a hosszú kommentet, és eldöntöttem, hol lesz a bújtatott címke. Azt hiszem nem szokványosan oldottam meg, hiszen a virág és a közepében lévő címkék és miltonkapocs a "fogantyú", ezek segítségével húzható ki a rejtett komment. De ha valaki nem tudja, hogy ott van, valószínűleg észre sem veszi. :) A virág egyébként Prima, a 2010-es címke saját PS gyártmány (kis egyszerű:$), a milton pedig Basic Grey. A címet és a 2010-t O'Scrap chipboard betűkből raktam ki. Középen olyan üresnek találtam az oldalt. Gondoltam feldobom egy szalaggal, úgyis olyan ritkán használok szalagokat. Egyszerűen átkötve nem tetszett, ezért "buggyosra" varrtam (nem tudom, ennek van-e hivatalos neve) :).
A jobb felső sarok még mindig üresnek tűnt, de nem akartam hangsúlyos dolgot odatenni, hogy elvonja a figyelmet a lényegről. Ezért fehérrel pecsételtem oda egy madarat.
Részletfotók:
Azt hiszem elégedett vagyok. A kék-zöld színpár továbbra is nagy-nagy kedvencem. Külön örülök, hogy sikerült annyira visszafognom magam, hogy csak 1 virág van az oldalon. :D Ez is ritka nálam. :P Remélem, neked is tetszik!
Köszönöm, hogy erre jártál! Kellemes hétvégét!


This LO is about my new year resolutions. Because of it there is a long comment on it. The list is hidden under the flower. My favorite color combo is blue-green, so I love this page. I hope my wishes will come true in 2010. I will try everything for it. Thanks for looking! Have a nice weekend!

4 kedves megjegyzés

Janka írta...

Csodaszép lett! Nagyon jó a kék-zöld párosítás. A bújtatott kommentárcímkéd is szuper :)

Marcsi írta...

Tényleg nagyon jó ez a színpárosítás. Először gondolkodtam, hol is lehet a lista, és más tippem nekem sem volt, mint a virág, de nagyon jól elbújtattad :) A szalag nagyon tetszik így buggyosan :)

Rucola Designs írta...

De jó fotó, de jóóóó oldal! :)

Viki írta...

Wow! A rejtett komment megoldása csúcs! Nagyon tetszik az oldal.
Jó a kép rólad! :)