2010. január 28., csütörtök

Muffinok papírból

Spinnvildnél régebben rábukkantam egy csodálatos "képeslapra". Nem győztem ámuldozni. Akkor elhatároztam, hogy én is fogok ilyet csinálni majd valakinek a szülinapjára. Hát a végén három lett belőle. :D Utóbbi kettőt tegnap adtam át, szóval most már ide is feltehetem. :) Annának és Erikának, kedves barátnéimnek készítettem őket. A harmadikat egyik rokonomnak adtam át már régen, és arról fotót is elfelejtettem csinálni. :S De végül is nem lényeg, mert ugyanúgy készült, mint ez a kettő.Spinnvild a blogján szerencsére részletesen leírta az elkészítés menetét (fentebb link). Nagyjából én is úgy csináltam mindent. Persze volt amit máshogy oldottam meg, de a lényeg ugyanaz. :)
Az alsó "hab" mikrofilcből van. A tetejét gyűrkészett papírzsepiből :) csináltam és akrilfestéket csorgattam rá. A "meggy"-nél fogva ezekből is kihúzható egy kis kártya üzenettel. A "meggyek" egyébként papírgolyóból készültek, amiket folyékony gyönggyel festettem be. A "cukorgolyók" gyöngyfejű gombostűk. :D Ezen kívül csak egy hungarocellgömb, papír, csipke és szalag kellett hozzá.
Szóval a barátnőim papír "tortát" kaptak nem ehetőt, de azért így is tetszett nekik. :D
Az ötleten még mindig csak ámulok. :) Bár nem teljesen eredeti, de azért a blogján belinkelt videó lépéseit szinte teljesen átalakította. Az tuti, hogy Spinnvild nagyon kreatív. Ez az esküvői csokor is elképesztően gyönyörű! Lesd meg a blogját! ;)

És ne felejtkezz el harcba szállni fortunával a BLOG CANDY-mért! :D
Köszi, hogy itt jártál! Kellemes estét!


I made these cupcake cards for birthdays of two of my friends. I followed Spinnvild's "step by step". Thanks for it! I love them, they are so gorgeous! :) Thanks for looking! Good evening!

3 kedves megjegyzés

Viki írta...

Uh, ez tök jó! Én eddig mindig olyan giccsesnek tartottam ezeket a muffinokat,(egyszer volt a Praktikában is muffinos leírás).
De ez olyan JÓ! Biztos ámuldoznék, ha én kapnám.
Ja, és azt hittem, te színezted a csipkéket, hmm, még most is megtéveszt!

Janka írta...

szenzációsak!!! Nagyon csini!

N. írta...

Eszméletlen! Nagyon szépek!!