2010. január 10., vasárnap

Őszi buli

Egy új oldalt hoztam. Az első, mióta túl vagyok a felvételin. :) Ja, itt még nem is írtam, hogy bár még nem hivatalos, de biztosan felvettek, mert kevesebb a jelentkező, mint a hely. Szóval februártól már mesterképzésre fogok járni. Addig pedig van egy hónapom kipihenni a hajtást, behozni a lemaradásomat alkotás terén és megünnepelni sok mindent (névnapok, szülinapok, államvizsgák) :D.
Mivel a lemaradásom elég nagy, még mindig az őszi történéseknél tartok. :) Most egy novemberi buli képeiből készítettem oldalt. Hosszú idő után ekkor buliztunk együtt ötösben a csajokkal. Jó volt. Kalandos éjszakánk volt, ide-oda sétálgattunk és persze buliztunk. És az egész este tök "jövedelmező" volt (köszönhetően Szandinak:)).
Az oldalhoz a CreatiWitches Falevelek pecsételőszettjét és az SBK Őszi séta készletét használtam és még pár dolgot, amiket majd az elkészítés menete közben leírok.
Felhasznált anyagok/Supplies:
Bazzil karton/Bazzil cardstock
mintás papírok/patterned papers: Crate Paper - Crush Collection,
Lemon Grass
Collection; Fancy Pants
elővágott formák/die-cut tags: Crate Paper - Crush Collection
pecsételők/stamps: CreatiWitches- Falevelek, Autumn Leaves - On The Edge,
Hero Arts Clings - Antique Brocade
virágok/flowers: SBK
tinták/inks: Tim Holtz Distress - vintage photo, spiced marmalade,
Colorbox Chalk Ink - blush rose, Brilliance - moonlight white
betűmatrica/alphabet stickers: Webster Pages
chipboard betűk/chipboard alphabets: O'Scrap
chipboard madarak/chipboard birds: Maya Road
gyöngytoll/pearl pen: Euro Hobby
miltonkapcsok/brads: Basic Grey, Hot Off The Press
embossing por/embossing powder: Hero Arts - Clear
kenderzsineg/string
A készlet (és az ősz) színeiért még mindig odavagyok. Szerencsére a fotók is beleillettek a narancssárga függöny miatt. :) Alapnak a készlethez tartozó Bazzil kartont használtam. A hullámos szegélyt Fiskars lyukasztóval lyukasztottam a készlet egyik mintás papírjából (a másik oldala csíkos). Erre a készletet szerintem tökéletesen kiegészítő narancssárga-mintás Crate Paper Crush kollekciójának egyik papírjából tettem egy darabot. Függőlegesen pedig az Őszi séta készlet másik mintás papírjából helyeztem el egy szélesebb csíkot. Ennek az alját téptem. Az őszi hangulat fokozása érdekében a papír alá félig fedésbe a Falevelek pecsételőkészlettel leveleket pecsételtem. A képek a zöld papírra kerültek. Szerettem volna a legnagyobbat hangsúlyossá tenni, ezért tettem alá egy fehér alátétet, aminek a szélét Tim Holtz Distresserrel meggincsoltam :). Ezenkívül a narancssárga-mintás papírt körben, a zöldnek pedig az egyik oldalát végigvarrtam, ez és persze a díszítőelemek adnak még egy keretet a nagy fotónak. A kör alakú és a "normál címke" alakú címke :) elővágott formák szintén a Crate Paper - Crush kollekcióból. Utóbbira kenderzsineget kötöttem és a hátuljára írtam egy kis kommentet.
A jobb alsó sarokban helyeztem el a címet. Az "őszi" szót Webster Pages betűmatricából, a "BULi" szót O'Scrap chipboardbetűkből raktam ki. Köré Autumn Leaves (pont ideillik a márkanév:)) pecsételővel keretet pecsételtem. Ezt pedig a Fiskars lyukasztóm segítségével még egy hullámos keretbe foglaltam.
A virágok az egész oldalon az SBK-tól vannak. Van, amelyik a készlethez tartozott, van amelyiket én tettem mellé. Közepükre Basic Grey és Hot Off The Press miltonkapcsokat tettem.
A madárkák a készlethez tartozó Maya Road chipboardokból készültek. A testüket tintapárnával színeztem. A szárnyak elkészítése már kicsit bonyolultabb volt. Először is a szárnyakat beszíneztem fehér tintapárnával és hagytam megszáradni. Ezután Hero Arts pecséttel embossing tintával indát pecsételtem rájuk, majd átlátszó domborítóport szórtam bele és domborítottam. Végül narancssárga tintával (nem alkoholalapúval) beszíneztem a szárnyakat. Mivel a domborított felület fényes, a tinta ott nem fogta be, csak a többi rész lett narancssárga. A színezéshez Inkssentials Ink blending toolt használtam. A madarak szemét gyöngytollal csináltam.
Részletfotók:
Azt hiszem, ennyi. Remélem, tetszik!
Ha minden jól megy, jövőhéten még jövök pár újabb projekttel.
Köszönöm, hogy benéztél! Szép estét!


My new scrapbook page about a party in autumn with my best friends. We had a good time! :) I used the colors of autumn on my page. I love these colors, they are so warm. Thanks for looking! Good night!

2 kedves megjegyzés

csuti írta...

Nagyon szép lett ez az oldal, tetszenek nagyon a pecsételések. Jó pihenést kívánok neked erre a hónapra, és szívből gratulálok a mesterképzéshez. Nagyon ügyes vagy!

Balogh-Molnár Ibolya írta...

Nagyon szuper oldal!!!
Nézz be nálam van egy kis ajándékom a számodra!!!