2014. május 18., vasárnap

Új srapbook oldal és fantáziaarc rajzoló tanfolyam

Az utóbbi hetekben sokat alkottam a háttérben, ugyanis részt vettem Tina online fantáziaarc rajzoló tanfolyamán. Szuper volt! Be kell vallanom, hogy van/volt bennem egy gátlás gyerek korom óta, hogy én arcokat nem tudok rajzolni, és a festéssel pedig általában véve problémáim vannak. Általános iskolás korom óta nem is próbálkoztam festeni semmi alakot (csak pacáztam, pacsmagoltam a scrap oldalaimon néha). Idén az egyik célom, hogy ezt a gátlást leküzdöm. Ezért is vágtam bele kezdetnek ebbe a tanfolyamba, októberben pedig jobb agyféltekés rajztanfolyamra megyek.
Pár szó a fantáziaarc tanfolyamról: Nagyon élveztem minden rajzolással töltött időt, és meglepő módon, az első próbálkozások sem lettek nagyon katasztrofálisak. :) A rajzolással nem nagyon volt gondom, de a végén jött a festés. Hát... itt azért akadtak gondjaim. De a második befejezett projekttel már nagyjából elégedett vagyok, és még mindig alig hiszem el, hogy ezt én festettem:

Ma pedig egy rendhagyó scrapbook oldalt készítettem a Scrapfellow kihívására, ugyanis nincs rajta fotó. Ez igazából egyfajta napló vagy számvetés a 2014-es évemről. Ez már most egy nagyon jó év, és szerettem volna megörökíteni miért szeretem. :) A komment még nem teljes, mert hozzá akarom még írni a későbbi nagyobb pozitív élményeket is, amik érnek ebben az évben. Minden szöveg rejtve van a kraft karton alá. Az alsó akvarellpapírra egy összefoglalót írtam, a kraft részre pedig csillogós zselés tollal felsoroltam az eddigi nagyszerű dolgokat, amiket ez az év hozott.Remélem, tetszenek!
Köszönöm, hogy erre jártál!
További szép hétvégét!

0 kedves megjegyzés