2013. július 14., vasárnap

Tábori beszámoló

Sajnos csak kevés időm van, de mindenképpen írni akartam a táborról, mert hatalmas élmény volt megint. Sőt szerintem ez volt az eddigi legjobb. Minden percét hihetetlenül élveztem. Szinte minden projekttel végeztem, sőt még a plusz játékra (chipboard tunning) is elkészült az oldalam, amivel én nyertem meg a játékot, így a szuper ajándékokat is. :) Itthonra már csak néhány komment megírása és a minialbum utolsó simításai maradtak.
Köszönök mindent a szervezőknek, a workshopok háziasszonyainak és úgy általában mindenkinek! Remélem, mihamarabb megismételjük! (Talán már télen... :))

 A kedvencem már előzetesen is az akvarell workshop volt, és ez a tábor alatt sem változott. De a többi is szuper volt. A kollázs workshoptól tartottam legjobban, de végül az is nagyon jól sikerült. Bár azt most még nem mutatom  meg, mert fotót kell cserélnem rajta. :)

Időhiány miatt, most tényleg csak képeket hozok. A többi, a technikák leírása nagyrészt úgyis fel fog kerülni a scrap.hu-ra. :)

1. WS (táblafesték):


2. WS (Pop-up):

3. WS (Akvarell):

Chipboard tunning:

Ha majd lecserélem a kollázs workshopon készült oldalról a fotót, akkor azt is hozom megmutatni.

Remélem, tetszenek! Én imádtam készíteni mindet! :)

Az első fizetésem és a diplomaosztóm örömére megleptem magam egy Silhouette Portrait-val. Már ki is próbáltam. Azt hiszem, ez egy olyan vásárlás volt, aminek "következménye" sok oldalamon, albumomon, egyéb projektemen vissza fog köszönni. :)

Köszönöm, hogy itt jártál! Csodás nyarat kívánok!

1 kedves megjegyzés

evadraga írta...

Már megint az lesz, hogy élőben elájulok majd az oldalaidtól Anita! :-) Innen is gyönyörűek!! Wow, mire is költhetnél az első fizudból? :-D
Szép nyarat neked is!