2010. szeptember 24., péntek

Twilight Saga

Ez a hét a scrap.hu Maratoni kihívásának 3. hete, amely a hibrid/digitális oldalak körül forog. Ennek keretében Veka készített két nagyszerű freebiet: két filmszalagot és egy címkekészletet.
Én az előbbit választottam, és a hidrid trükköt alkalmazva készítettem ezt a oldalamat. A téma a Twilight saga. Már jó régóta tervezek ebben a témában alkotni magamnak valamit, mert imádom, és nagyon sok élmény fűz hozzá közvetlenül és közvetve is. Most végre ez is eljött. A (filmes) témához pedig szuperül jött a a filmszalag. Köszi, Veka! :)

Felhasznált anyagok/Supplies:
Bazzil kartonok/Bazzil cardstocks
mintás papírok/patterned papers: g.c.d Studios, Basic Grey
tinták/inks: Stazon - black cherry, Brilliance - moonlight white, Versamark Watermark
domborítópor/embossing powder: Gelly - white on
címkék/tags: Paper Reflestions, Basic Grey
filmszalag/filmstrip: Vera's Greenroom
alma függő/apple charm: Blue Moon
miltonok/brads: Hot Off The Press
mistek/mists: Tattered Angels
virágok/flowers: Prima
levelek/leaves: SBK

szalagok/ribbons

Alapnak fehér Bazzil karton választottam. Erre került néhány mintás papír, és domborított kartonból készült a cím, és a csipkés, fehér díszcsík. A feliratot a táborban Csaba vágta ki nekem egy nagyon profi vágógéppel. :) Ezer köszönet érte!
A nagy fotót én készítettem a Twilight könyveimről. :) A filmszalagot Veka leírása alapján készítettem el filmes fotókkal.
A két bújtatott címkét és a fekete csipkés szegélyt mistekkel színeztem. A farkasos és a Cullenes "jelvény" úgy készült, hogy kinyomtattam kartonra, majd több réteg kartonra ragasztottam, hogy ne hullámosodjon, és több rétegben hődomborítottam átlátszó domborítóporral.
Használtam még két grungeboard formát tintákkal színezve, egy kis csipkét, miltonkapcsot, szalagot, egy fém almát, egy címkét és sok-sok virágot. :) Mily meglepő! xD
Részletfotók:

Remélem, tetszik! Köszönöm, hogy itt jártál!
További szép napot és kellemes hétvégét!

2 kedves megjegyzés

mjudit3 írta...

Drága Atyus!

Nagyon jól sikerült ez a filmes album. Gondolom kedvenc munkáid közé tartozik, nem is tudom miért :)
Nekem nagyon tetszett, újból és újból meg kell állapítanom, hogy nagyon ügyes vagy.

Puszi : Judit

Ui: Nagyon eltüntetek :(

analia cristina írta...

Hi,I don't speack ungarian(magyar?),but I love your country,my grandmother and grandfather are ungarian.Beautifull your works!!!