2010. augusztus 27., péntek

Ajándékok

Ezen a nyáron is volt néhány esemény, ami alkalmából megajándékozhattam a barátnőimet. Ezek közül osztok meg most néhányat.

Egyik barátnőmnek névnapja és születésnapja is volt. Előbbire egy ékszerdobozt, utóbbira egy illatosítót kapott.
A doboz: 
Felhasznált anyagok/Supplies:
Prima virágos doboz/Prima box
strassz inda/rhinestones: Prima
virágok/flowers: Prima
gomb/button
karton/cardstock
pecsét/stamp: Hero Arts - Flourish Design Block
tinta/ink: Tim Holtz Distress - dusty concord
csipke/lace
A fém dobozban eredetileg Prima virágok voltak. Ezt díszítettem fel. A pecsételt kartont belülről csúsztattam be a fém keret alá. A belső oldalára is pecsételtem.
Az illatosító:
Felhasznált anyagok/Supplies:
mintás papír/patterned paper: Cosmo Cricket
virágok/flowers: Prima, SBK
strasszok/rhinestones: Prima
szalag/ribbon
gomb/button

Ezen a nyáron volt alkalmam személyesen találkozni több blogos barátommal is. Az egyik ilyen alkalom Aby olvasói találkozója volt. Nagyon jól éreztem magam, és nagyon örülök, hogy megismerhettem a többieket. :)
Abyről tudni kell, hogy író, és többek között twilightos fanfictionöket ír. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, és sok mindenért nagyon hálás vagyok neki, épp ezért vittem neki két ajándékot is. Az egyik egy mappa, a készülő regényéhez, amibe a jegyzeteit fűzheti le. A másik egy twilightos nyaklánc, amit én csináltam. Olyasmi, mint Rosalie nyaklánca a filmekben, rajta a Cullen címerrel.
A mappa:


Felhasznált anyagok/Supplies:
mintás papírok/patterned papers: BoBunny
betűtípus/font: impact
jegyzetlap/journaling page: Making Memories

Csináltam négy belső elválasztó lapot is. Ezek közé fénymásolópapírból vágtam méretre jegyzetlapoknak. A5-ös genotermből vágtam ki és varrtam kézzel mind a négy részhez egy-egy tasakot.
A nyaklánc: 

Az utolsó dolog, ami ebbe a bejegyzésbe kerül, a korábban már emlegetett "nagy projekt". Ez egy ajándék Alice23-nak, aki szintén twilightos fanfictionöket írt, az egyik, ha nem a legjobb volt, de abbahagyta. Neki szerkesztek egy rajongói oldalt is, és ezt az ajándékot is a leglelkesebb olvasói nevében készítettem el. Több hónapi előzetes, titkos szervezkedés után adtam át neki augusztus közepén. A háttérsztorit itt nem részletezném, megtaláljátok itt.
Ajándék Alice23-nak:
Felhasznált anyagok/Supplies:
fotókarton/cardstocks
virágok/flowers: Prima, SBK
fém függők/metal charms: Blue Moon
mintás ragasztószalag/artisan tape: PinkPaislee
mintás papírok/patterned papers: Webster's Pages, DCWV, PinkPaislee, Bazzil
strasszok/rhinestones: Hero Arts, Kaiser, Prima
miltonkapcsok/brads: Hot Off The Press
kaparós matrica/rub-ons: Basic Grey
folyékony gyöngy/pearl pen
matrica/sticker: DCWV
kenderzsineg/string
szalagok/ribbons
gombok/buttons

Meg még biztos van egy csomó minden, ami nem ugrik most be. Éppen csak elkészültem az ajándékkal a találkozó előtti éjszaka, és a jó fényképezőm sem volt itthon, ezért nem lettek a legjobbak a fotók, de azért a lényeg kivehető, azt hiszem. Remélem, tetszik!

Az utóbbi két ajándék twilightos, szóval most a twilighter olvasóimnak is kedveztem kicsit. xD Remélem, azért a többieknek sem volt unalmas végigolvasni a bejegyzést. Igyekeztem rövidre fogni, hogy inkább a fotók beszéljenek helyettem.

Köszönöm, hogy itt jártál! Így, augusztus utolsó éjjelén, kívánok szép őszi napokat, kellemes sétákat, hosszú vénasszonyok nyarát, és sok forró csokit! :) Jó éjszakát és szép álmokat!

2 kedves megjegyzés

mjudit3 írta...

Drága Atyus!

Nagyon tetszik az ékszerdoboz, és az illatosító is.
A lánc gyönyörű lett, amit volt szerencsém személyesen is látni. Alice ajándékát is figyelemmel kisértem, mégegyszer köszönöm neked. Nagyon - nagyon ügyes vagy.

Puszi:Judit

Névtelen írta...

Szia Drága!

Mindegyik ajándék gyönyörű, egytől-egyig. Mi, a barátaid szerencsések vagyunk, hogy egy olyan kreatív és sokszínű egyéniséget ismerhetünk, mint amilyen te vagy. Aki lelkiismeretes és odaadó barát, és személyre szóló ajándékokkal lep meg minket egy-egy különleges alkalommal. Nagyon köszönöm a mappát és a nyakláncot. Mindkettő csodaszép, és imádom őket! :)
Hálás vagyok neked a bizalmadért, a barátságodért és az optimizmusodért. :)
Ahogy én az írással, te a sprappel éled ki a kreativitásod, és csodálatos dolgokat hozol létre, ahogy szerinted én is ezt teszem. :)
Sok kreatív ötletet kívánok a továbbiakban is! :)

Csók!

Abyd

Ui.: Én is rendszeres olvasód lettem! ;)