2010. július 8., csütörtök

Újra itt a nyár, végre!!!

Végre eljutottam idáig. Elnézést mindenkitől, hogy csak most, de mindig volt valami. Gondolom, megértitek, volt már ilyen mással is.
Először is szeretném megköszönni, hogy annak ellenére, hogy ritkán jöttem mostanában, a rendszeres olvasóim száma folyamatosan emelkedik. El sem tudom mondani, milyen sokat jelent ez. Köszönöm, hogy vagytok, és hűségesen visszajártok! :) Amint eléri a 100-at a számláló, egy kis játékkal is kedveskedek majd nektek! Köszönöm még egyszer, és nem győzöm elégszer!:)
Jó pár dolog történt mostanában, örömteli dolgok is, és szomorúak is sajnos. Egyre inkább elmerültem bizonyos dolgokban, új barátságokat kötöttem, lett fogadott családom, de sajnos még mindezek előtt egy általam nagyon tisztelt és csodált író(palánta) abbahagyta az írást (reményeim szerint csak ideiglenesen), valamint történt egy haláleset is a környezetemben. :( Szóval elég sok érzelem ért mostanában, sokszor magamra sem ismerek, amiért ennyire érzékenyen érintenek a dolgok. Azt hiszem, ez a nagyobb fogékonyságom mindenre nagyrészt köszönhető az említett írónak, akit azóta már a barátomnak is mondhatok. Rengeteget jelent, és rajta kívül még van néhány ember, akivel szintén nagyon közel kerültünk. Nyáron, úgy néz ki mindenkivel lesz alkalmam személyesen is találkozni, és ennek nagyon örülök. :) Eseménydús nyaram lesz, nem győzöm majd behozni az idáig felgyűlt lemaradásaimat. De igyekezni fogok.
Mostanában a művészibb oldalam kezd uralkodóvá válni, ami nekem is elég furcsa. Egyrészt a táborra fogom, ami pont felezte a vizsgaidőszakot, másrészt azt hiszem az is nagy szerepet játszik a dologban, hogy mostanában művészlelkekkel ismerkedem, barátkozom az éteren keresztül, és nagy hatással vannak rám. :) Nehezen is ment a tanulás, ez volt az eddigi legszenvedősebb vizsgaidőszakom. Egyszerűen képtelen voltam átkapcsolni. Fejben folyton alkottam, akkor is, ha nem engedtem a kísértésnek. Rengeteg inspiráció ért mostanában, és nagy részük nem scrapbook oldal formájában öltött testet. Ezért nem is nagyon van mit mutogatnom, leszámítva egy-két dolgot. Egyébként most egy nagy projekten dolgozom, valamikor augusztusban majd megmutatom. Eddigi legnagyszabásúbb alkotásom, remélem, sikerül úgy megvalósítani, ahogy szeretném.
Ha új scrap oldalam nincs is sok, a lemaradásaim még így is sokáig ki fognak tartani. Kezdem is a pótlást, első körben a hathetes kihívásra készült albumom részletes bemutatásával. Ha minden jól megy, még ma megírom a bejegyzést.

Addig is köszönöm a türelmeteket, és hogy erre jártatok!
Szép nyárias, napsütéses napot kívánok!

2 kedves megjegyzés

mjudit3 írta...

Drága Atyus!

Örülök, hogy végre jutott egy kis időd a blogodra is, hisz tudom mennyi minden más dolgod is van, és nem sok időt hagyunk neked.
Sokszor gyönyörködtem az albumaidban, nagyon tetszettek, rettentően ügyes vagy. Jó munkát a nagy műhöz, csak így tovább. Ígérem idönként dolgozni is hagyunk.
Puszi: Judit / pótAnyu /

Viki írta...

Nagyon vártam már a bejegyzésedet, köszi a kis beszámolót, aztán hajrá, majd visszanézek!