2010. február 13., szombat

Az elmúlt pár nap +BLOG CANDY

Az utóbbi bő egy hét nagyon eseménydús, fárasztó, de ugyanakkor nagyon sikeres és örömteli volt. Azt hiszem, kezdem sorban.
Múlt hét vége felé kaptam egy levelet Erikától, a scrap.hu szerkesztőségének nevében, amiben felkért, hogy legyek tagja az új szekesztőbrigádnak. :) Hát először is nagyon meglepődtem és nagyon örülök a felkérésnek. Természetesen azonnal igent mondtam. :) Nagyon nagy megtiszteltetésnek érzem ezt az egészet, hiszen a legtöbb dolgot én is épp a scrap.hu-ról tanultam. Imádom a közösséget, ami kialakult és már régóta naponta (sokszor :D) ellátogatok az oldalra inspirálódni, fórumozni, tanulni, cikkeket olvasni, játszani stb. Szóval ettől a héttől kezdve Erika, Szilvi mellett, Mónika, Vera és én leszünk a szerkesztők a scrap.hu-n. :D Mióta kiderült, szinte folyamatosan fülig ér a szám! :) Még nagyon új a dolog, de igyekszem felnőni a feladathoz. Remélem, a cikkeim, az általam indított játékok tetszeni fognak nektek és elégedettek lesztek a munkámmal!
A héten már a suli is elkezdődött. A hétfő, kedd és szerda nagyon sűrű és estig suliban vagyok. Viszont a csütörtököm és az egész péntek délutánom szabad, szóval fog jutni idő a hobbimra is. :)
A következő meglepő dolog hétfőn történt. Épp lyukasórám volt, csak lézengtünk pár csoportársammal. Ekkor kaptam egy telefont. A TO-ról kerestek. Az illető megkérdezte, hogy tudok-e róla, hogy kitüntetést fogok kapni a pénteki diplomaosztón. Na itt leesett az állam. :D Mondtam, hogy nem. Így elsőként gratulált és közölte, hogy az első sorban fenntartanak ülőhelyet a legközelebbi hozzátartózóimnak és megkérdezte a nevüket. :) Szóval még egy dolog, amiért a vigyoroghattam. Aztán az első meglepetésből felocsúdva rájöttem, hogy fogalmam sincs, milyen kitüntetést kapok, és az mivel jár. :) Utánakérdeztem. Kiderült, hogy kétféle kitüntetést osztanak, dékáni dicséretet ketten kapnak, a tehetséggondozó programban való részvétel miatt pedig hat végzős kap kitüntetést. A TO-n megtudtam, hogy én előbbit kapom. :D Még egy boldogságlöket. :)
A csütörtöki napom a városban rohangálással és egy pici alkotással telt (hamarosan ide is felteszem).
Pénteken délelőtt 11-kor volt a diplomaosztó. Fogalmam sincs, miért akkorra tették, de a szerencsétlen időpont miatt anyun, apun, tesómon és még két egyetemista rokonomon kívül senki sem tudott eljönni. Apu és anyu is szabit vett ki, hogy eljöhessen. Nekem persze korábban kellett menni, a talárt meg a sapkát átvenni, fotózkodni, főpróbálni, stb. 11-kor kezdődött. Én kaptam először diplomát, mert a gazdinfósok kaptak először és én vagyok a névsorban az első. Elég gyorsan lezavarták az azt hiszem 78 végzőst. Aztán kiosztották a kitüntetéseket. Megkaptam a dékánit (tök szép kék bársony borítójú oklevél :)). Nyugodtam ültem a helyemen, tapsoltam a többi kitüntetettnek, amikor a tehetséggondozós kitüntetés miatt is szólítottak. Tök vicces volt, ahogy a szomszédom ölébe "dobtam" a diplomámat és a másik kitüntetést, és tök meglepetten kimentem a következő oklevélért. Hallottam is pár nevetést. Gondolom unták, hogy már harmadszor vonulok ki. :D A dékánhelyettes, aki olvasta a nevem, szintén mosolygott. :) A TO-n nem mondták, hogy ezt is kapok, bár tényleg részt vettem a programban, de úgy gondoltam, hogy mivel a másik kitüntetés magasabb fokú, csak azt kapom, ezt pedig nem. Szóval 3 oklevéllel távoztam az ünnepség végén (csak én kaptam mindkét kitüntetést). :) A szüleim persze tök büszkék voltak, én meg egyfolytában vigyorogtam. :D
Mivel a többi rokonom nem tudott eljönni, úgy döntöttünk, a családdal majd valamikor március elején fogunk ünnepelni egy vacsi keretében. Ezért kitaláltam, hogy mivel ezer éve nem voltunk moziban együtt (anyu meg apu máshogy sem), menjünk el megnézni az Avatart 3D-ben. Anyu nem volt túl lelkes, legtöbbször elalszik a filmeken itthon is, de a fiúknak nagyon tetszett az ötlet, így belement anyu is. Szóval hét elején megvettük a jegyet a 4 órakor kezdődő előadásra a terem középre. A film nagyon tetszett, gyönyörű volt az egész képi megvalósítás és a történet is nagyon megfogott. Mindannyian nagyon élveztük, még anyu is el volt ragadtatva, szóval örültek, hogy ilyen jó ötletem támadt. :)
A moziból én nem haza mentem, hanem találkoztam a barátnőimmel, hogy negyedszer is megünnepeljük Anna, Erika, Gabica sikeres államvizsgáját és persze az enyémet is. :) A családdal márciusban már ötödször fogok ünnepleni. Na jó, nem mindig az én ötletem volt, de azért jól esik, hogy ennyiszer koccintunk többek között az én sikeremre is. :D
A mai estém is ígéretesnek tűnik. Néhány általános iskolás osztálytársammal összejövünk videózni, nosztalgiázni. Régi kézilabda meccseket fogunk nézi. Ez még nem lenne túl érdekes, de a felvételeken mi vagyunk a pályán. :) Én ugyanis sportosztályba jártam felsőben, ahol az osztályban a csajok kéziztek, ráadásul egy csapatban. Megbeszéltük, hogy a videókon kívül mindenki keres régi emlékeket és azokat is elhozza. Szóval biztos szupi esténk lesz! :D

Remélem, nem vettétek zokon, hogy ez a bejegyzésem eléggé naplószerű lett, nem olyan, mint általában! Engesztelésül, pontosabban a 10000 látogatót is átlépő számlálóm tiszteletére, :) szeretnék kisorsolni egy kis ajándékcsomagot, hogy ezzel köszönjem meg, hogy rendszeresen látogattok és kedves hozzászólásokat írtok. Köszönöm! :) Íme a csomag:
A csomag tartalma:
-2 egyszínű Rayher karton
-1 Basic Grey mintás papír
-1 Prima kétoldalas papír
-1 Crate Paper kétoldalas papír
-2 ív Tim Holtz grungeboard az Elements Dots készletből
-1 Fancy Pants indás szilikonbélyegző
-2 Distress tinta
-10 Prima virág
-12 Rayher szegecs
-2 Rayher miltonkapocs
-15 Autumn Leaves gomb
-3 Prima chipboard gomb
-2 strassz szív
-1 fa szív

A sorsolást a random.org segítségével fogom lebonyolítani mához két hétre, azaz február 27-én este 8 órakor.
A sorsoláson azok vesznek részt, akik rendszeres olvasóim, hozzászólást hagynak ennél a bejegyzésnél és belinkelik blogjukon ezt a blog candyt (bejegyzést). (Aki nem rendelkezik bloggal, de szeretne részt venni, írjon nekem emailt (címem a profilomban) és megbeszéljük a feltételeket.)
Remélem, tetszik a nyeremény! Sok szerencsét kívánok mindenkinek!

Köszi, hogy benéztél! Szép estét!

54 kedves megjegyzés

N. írta...

Én vagyok az első? Hihi. :o) Hatalmas gratuláció a diplomádhoz, és a kitüntetésekhez is! Nem semmi! És persze játszom is veled, ha már itt vagyok! :o)

Tittina írta...

Gratulalok ehhez a szep, nagy, kerek szamhoz; a diplomahoz, es a kituntesekhez! Palyazom ezekre a gyonyorusegekre. :)
http://tittinapocska.blogspot.com/2010/02/atyusnal-jartam.html

Vera írta...

Óóó Te drága, hát mi vagy Te szivem valami Scrap Mikulás? Nálad mindig van valami extra finomság!!!! Gratulálok itt is minden sikeredhez és kínok még sokat belőlük!!! És nagyon pályáznék én is ezekre a szépségekre! :D Megyek is linkelni!

Merika írta...

Nagy gratula a diplomádhoz és a kitüntetésekhez. A szerkesztőséghez is gratulálok, jó lesz egy kis pezsdítés! A BLOG AJÁNDÉKOD nagyon nagyvonalú, és nagyon tetszik!!! De jó lenne!!!!

Zs'Art írta...

Kedves Atyus!
Csatlakozva a többiekhez, én is gratulálok! Ez azért nem semmi! És hogy még Te adsz ajándékot is, hihetetlen!
Köszi a lehetőséget. http://zs-artblog.blogspot.com/2010/02/atyus-candy-je.html

Névtelen írta...

Gratulálok ehhez a hatalmas számhoz. Meg mindenhez. Linkeltem: http://myvirtualscrap.blogspot.com/2010/02/blog-candy-atyusnal.html. Köszi a játékot! :)

Sapimanó írta...

Szeretnék először gratulálnia diplomához, és a meglepetés kitüntetésekhez :D
Aztán a szerkesztői tagsághoz is :)

És nagyon tetszik ez az édességes csomag!

http://sapimano.blogspot.com/2010/02/atyus-candy-je.html

Évi írta...

Gratulálok a diplomádhoz és a kitüntetésekhez, én is Debrecenbe jártam egyetemre matek-informatika szakra. Ja, és szeretnék játszani is!

Szunyo írta...

Gratulálok, abszolút megfelelő helyre kerültek a kitüntetések! Mert megérdemled! ;) :DDDDDDD
A meglepetések is nagyon szépek, de én már csak akkor fogok beszállni, ha SZABADIDŐT fogsz kisorsolni. :D

Dorka írta...

Gratulálok a diplomádhoz és a kitüntetésekhez! Sok-sok olvasót és sikert kívánok Neked az életben!
Szeretnék játszani: http://dorkascrap.blogspot.com/2010/02/atyus-blog-candy-je.html
Köszi a lehetőséget!

Christine írta...

Nagy-nagy gratula a sikereidhez!
A blog-candy-d pedig igazi nyalanksag!Köszönet hogy játszhatok érte!

Viki írta...

Veled együtt örülünk a sikereidnek!
Gratula és még sok-sok látogatót vonzz ide! :)
Írtam a candydről! Hú, de jó lenne megnyerni!
http://nieblascrap.blogspot.com/2010/02/atyus-blog-candyje.html

Szilvii írta...

gratulálok a sikereidhez!Ma van a szülinapom, hátha szerencsém lesz...
Legyen további szép napod:Szilvi

{Hana} írta...

NAGYON-nagyon SOK szeretettel gratulálok, elsősorban a Szerkesztőséghez :-)) Aztán szép sorban a többihez is! Nem semmi 1 Csaj vagy!! :D
És a cukorkád is jól néz ki :-))
Be is linkeltem

http://hanachan-flo.blogspot.com/2010/02/atyus-unnepel.html

{Hana} írta...

Jéé, hogy-hogy nem voltam rendszeres olvasód?? :O Hmm.. pedig már 1szer bejelöltelek. No ming1 :-)

Anikó írta...

Gratulálok mindenhez!!!! Én is játszanék!!!

http://moaniscrap.blogspot.com/2010/02/blogcandy-atyusnal.html

Bea írta...

Jaj úgy szeretnék nyerni! :D a nosztalgia est remekül sikerült! legalábbis én nagyon jól éreztem magam,de szerintem mindenki! itt is gratulálok mindenhez! csak így tovább! puszi

kisvirág írta...

Gratulálok az elért eredményeidhez!! Nem semmi csajszi vagy! :) Hajrá, csak így tovább!
Szuper a blog candyd, nagyon örülnék, ha én nyerném meg. A blogomon linkeltelek:kisvirag26.blogspot.com

Verus írta...

Gratulálok ehhez a sok minden jóhoz!Jó lenne megnyerni ezt a sok szépséget!Bár ha folytatódik Sipike nyerő szériája nincs sok esélyünk.:)

Ildikó írta...

Gratulálok a diplomádhoz és a kitüntetéseidhez. Nagy büszke lehet rád a családod és Te is magadra. És ha már itt vagyok én is jelentkezem erre a kedves kis játékra. Nagyon gyönyörű dolgokat állítottál össze. A képet kitettem a blogomra: http://scrap.blog.hu (Dikó)

Balogh-Molnár Ibolya írta...

Gratulálok én is!!!
Nem csak ügyes vagy, de okos is!!! Ez nem ér, kárpótlásul remélem én nyerem meg a csomagodat, nagyon tetszik minden!!!
További sok sikert, csak így tovább!!!

Török Ágnes írta...

Most a buszon jutott eszembe, hogy megjegyzést még nem írtam! Szóval itt is gratula, szeretnék játszani!!! :)

Larisa írta...

Oh, sooooo nice candy )) Thanks for the chance to win it. I linked it on sidebar http://larisa-raznosti.blogspot.com/

Timi írta...

Nagy GRATULA mindenhez! Nagyon ügyes vagy,és büszke lehetsz magadra!

http://tittyscrap.blogspot.com/2010/02/atyus-blog-candyje.html

mronika írta...

Hát először is teljesen elámultam az új külsőn!!! Eszméletlen. Nagyon bejön a stílusod! Én egyszer akartam magam hátteret csinálni a blogomra (nem scrap témájú), de hamar feladtam! így aztán még nagyobb az elismerés!
Gratulálok a diplomához és a kitüntetéshez és örömmel várom a cikkeid!
Ha már itt vagyok akkor szeretnék erre a sok szép dologra én is pályázni!
További jó alkotást!

hAnd-i írta...

Atyus, gratula a magas olvasószámhoz... kedves ötlet ismét a blogcandy, persze, hogy én is játszanám veled, érte...

Janka írta...

Gratula a sokmillió kitüntetésedhez :D Nagyon ügyes voltál!

Köszi a blog candyt is, majd posztolom ;)

Valentina írta...

I hope I can take part.
Thank you for the chance.
Linked it on my sidebar!

Unknown írta...

Már bloggoltam is a szuper blogcandy-dat, de majdnem elfelejtettem itt megjegyzést hagyni :) gratulálok a sikereidhez, van okod az ünneplésre bőven :) (képzeld hétfőn debrecenben voltunk ;))

salsera írta...

Szia Anita,

Gratulálok!!!:) Jómagam is hasonló okból voltam önkéntes száműzetésben mostanáig, de jelentem: én is sikerrel lediplomáztam!!:) Ennek örömére benevezek ebbe a játékba, mindjárt alaposabban is megnézem a feltételeket (meg újraélesztem a saját blogomat!)!!
Még egyszer gratulálok!:)
salsera

DAnett írta...

Gratulálok mindhez! Fantasztikus érzés lehet, hogy kitüntetést kaptál! Nem semmi! Minden elismerésem a Tiéd, igazán ügyes, és sikeres vagy!! :) Ja, és köszi a candy-t szuppper!

Tigris írta...

Gratulálok a sikereidhez és még többet kívánok neked a továbbiakban! :) Csak így tovább :)
Mivel nagyon édesszájú vagyok, ezért szeretnék versenybe szállni a nyeremémyért! Linkeltem a blogomon.
Köszönöm a lehetőséget:)

Szilvi írta...

A blogomban már írtam és majdnem elfelejtettem ide is jönni.
Azta micsoda csomag.
Próba szerencse alapon én is jelentkeznék, ki tudja ;-).
Itt:
http://sipike75.blogspot.com/2010/02/par-oldal-es-lap.html
Ó és persze gratulálok a diplomához- nem semmi, kitüntetésekhez- ezeket micsoda felemelő érzés lehetett megkapni, a szerkesztőséghez és a 10 ezerhez:-)!
Ééééés imádom a blogdizájnodat, annyira gusztusos, mindig fedezek fel rajta valami olyat, ami korábban nem tűnt fel.

Ancsa írta...

Gratulálok!!!!
Csuda klassz csomag én is megpróbálom :)
http://pavelancsa.blogspot.com/2010/02/atyus-blog-candyje.html

Nóri írta...

Hát ez óriási!Naná hogy tetszik!
Én is megpróbálom... Gratulálok az 1000-hez!

Nóri írta...

Ó,bocsi, gyanús is volt a dolog... javítottam a blogomon is. Köszi a helyreigazítást!

Rosa Forino írta...

WOW!!! This is really some wonderful candy.. Thanks for a chance to win..
saluti dall'italia public tomorrow h. 13-20 the post on http://blogcandymania.blogspot.com/
Hugs, rosa
i am new follower

_eszter_ írta...

már a diplomához is nagy gratuláció tartozik, nem hogy 2 kitüntetés! és a szerkesztői tagság sem piskóta az biztos. majd figyelek, miket írogatsz:)
szóval gratulálok, aztán megyek, és teljesítem a másik kitételt a cukorkához.

Mónika írta...

Óriási gratula minden elért sikerért!!!
Én is szeretnék játszani ezért a fantasztikus nyereményért, bár nekem nincs blogom, úgyhogy küldök majd e-mailt.
Köszi a lehetőséget!

Tsky írta...

This is really some wonderful candy
http://tsky-tsky.blogspot.com/

Analia Cristina írta...

Ciao,sono emozionata perché i miei nonni paterni erano hungeresi e la tua è una lingua che vorrei imparare col cuore.Il mio blog:ritagliandosogni.blogspot.com e la mia mail:analiafk@hotmail.com,grazie!!!

Noé írta...

Újra nekifutok. :) _Bocsi!
Szóval gratulálok az elért sikereidhez! Csak így tovább! Blog híján pedig hamarosan küldöm a mailt. Köszi

EzVicc írta...

Sokat gondolkodtam, hogy jelentkezzek-e, jelentkezhetem-e. Még nem vagyok túl régóta az oldalad látogatója. Nem tudom megérdemlem-e. Nagyon tetszenek a munkáid, főleg ezek a 3D-s képeslapok. Nagyon ügyes vagy. Csak így tovább!
Köszönöm, hogy jelentkezhettem az első blog candymre.
Nézz be hozzám, ha van kedved, időd: ezvicc.blogspot.com Van pár képeslap, album. Én eddig a lapbook-ok világában voltam jártas, most ismerkedem a scrapbook-kal.
Jó éjt!
Judit

Елена - Lepesto4ex írta...

Gratulálunk! Kösz a lehetőséget, hogy nyerj! Megkockáztatom, hogy vegyenek részt ... Linket a tálaló a blogomban Lepesto4ex

Tsky írta...

'm already a follower

tipikos írta...

Gratulalok ehhez a szép, nagy, kerek számhoz; a diplomához, és a kitüntesekhez!
Az ajándékod nagyon nagyvonalú, én még kezdő vagyok, szívesen megnyerném! :o))
https://tipikos-e.blogspot.com

Janka írta...

Bocsi, de totál kiment a fejemből :( Most viszont pótoltam: http://jankaland.blogspot.com/2010/02/atyus-blog-candy-je.html

Gabi írta...

Minden elismerésem a sikereidhez!
Én is szeretnék játszani ezekért a finomságokért:)
http://gabiemlekei.blogspot.com/2010/02/finomsagok-atyusnal.html

Bea írta...

Ezt még az elején olvastam, és valahogy az ajándék részét nem fogtam fel... szívből gratulálok Neked ennyi mindenhez! Mondjuk, már szinte megszoktuk Tőled. :-)

Az ajándék pedig gyönyörű! Én is szeretnék benevezni, és köszönöm a lehetőséget.

ScrapMona írta...

Gratulálok a sikereidhez és köszönöm, hogy újra játszhatok egy ilyen csodás ajándékért :))))

Olga írta...

Congrats with Diploma and so many visitors, my best wishes!
The candy is really SWEET, I would be more than happy to win it because I'm a beginner in scrapbooking and need materials and tools.
Thanks for the chance!
I've linked your candy to my sidebar and follow you.
My best regards!

Marcsi írta...

Gratulálok a megérdemelt sikerekhez :) És ezért mi kapunk ajándékot? :) Nem lehet kihagyni a lehetőséget, köszönet érte :)

Klári írta...

4 perc múlva 8 óra. Ha nem is férek be, de gratulálok Neked Atyus!

Klári írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.