2009. november 18., szerda

Újabb díj/játék

Sabee és Altalena megajándékozott egy újabb blogdíjjal. Köszönöm nekik!
A lényeg, hogy írni kell magadról 10 dolgot és utána továbbküldeni 10 embernek.
Szóval 10 dolog rólam:
1. 6 éves korom előttről szinte egyáltalán nincsenek emlékeim, és még általános alsó tagozatból sem túl sok. Hogy miért, ne kérdezzétek, fogalmam sincs. Pedig elvileg jó a memóriám... :)
2. Imádom az állatokat. Nálam/nálunk a kutya és a macska szinte családtag. Még beszélni is szoktam hozzájuk. Azért választ nem várok. :D
3. Még sohasem voltam szerelmes. Ennek ellenére (vagy épp ezért :)) kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Remélem, az előbbi állítás már nem sokáig lesz érvényes!
4. Nagyon sokat tudok beszélni, akivel találkoztam már személyesen biztos észrevette. :) Viszont ha épp a beszélgetőpartnerem önti ki a szívét, akkor hosszan tudok hallgatni is.
5. A skorpiókra jellemző kettősség nem csak az előbbi dologban igaz rám. Szeretek egyedül lenni, de a társaságot is kedvelem. Lusta vagyok, de maximalista. Éjszakai bagoly vagyok, de nem esik nehezemre hajnalban kelni. A reál tárgyakhoz vonzódom, mégis mindig volt valami "művészi" jellegű hobbim. :)
6. Nem szeretem a csípős ételeket és nagyon válogatós vagyok. Sok mindent csak azért nem kóstolok meg, mert nem tetszik a szaga. (Például még életemben nem ettem sárgadinnyét (gyermekkoromban sem anyu állítása szerint), de a szagától megfájdul a fejem tudattalanul is és hányinger kerülget. :S)
7. Utálom a kávét. A cappucinót is csak akkor iszom meg, ha én "gyártottam" magamnak félig forrócsokira. :) Utóbbira is csak kb. 3-5 alkalommal van szükségem egy évben szerencsére.
8. Akikkel jóban vagyok azokat gyakran "húzom". Szeretem a szarkasztikus, ironikus humort. :D
9. A komolyabb változásoktól eléggé tudok félni. Például eszembe sem jut, hogy egyszer külföldre menjek élni (bár ki tudja még mit hoz a jövő). Mikor egy nagyobb lépés előtt állok dominánssá válik a filózós énem és mindent százszor átgondolok.
10. Gyakran fáj a fejem. Frontérzékeny vagyok, ezenkívül "mindenről" a fejem fáj. Ha beteg vagyok, ha elrontottam a gyomrom, ha be van/volt gyulladva a mandulám, mindig. :S

(+1. 130 körüli az IQ-m. :D)

Remélem sok újat megtudtatok rólam. Nyugodtan lehet reagálni, ha valami vicces vagy meglepő volt. :)

A játékot továbbadom: Mónikának, Virág Évának, Rikának, Verának, Marienak, Tinának, Izzienek, Kolibrinek, Jucának és Tündének.

Köszi, hogy benéztél, remélem mosolyogtál párat!
(Holnap éjfélkor ott leszek az Alkonyat- Újhold premierjén. Már alig várom! :D)
Szép estét!

4 kedves megjegyzés

ScrapMona írta...

Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám :) és már eleget is tettem a játéknak.

Vera írta...

Meglepi Tőled is? :D Hát nagyon szépen köszönöm! :) Meglepődtem na... igyekszem igyekszem írni magamról!

Virág Éva írta...

Köszönöm szépen a díjat!:)

Rika írta...

Köszi Atyus, egyszer megírom...